Azizinannesi2 Mor_papatya_ Ama benimki peynir gibi kusmuyor direk sütü çıkartıyor kız açlıktan ağlıyor bu seferde
Mor_papatya_ Azizinannesi2 Kzum su süt attıran bestlak damla var bide öyle dene bakalm aç mi o zaman bilemedin inan kuzum
Azizinannesi2 nevarneyokk Kız ben doğduğu günden beri mamayı veriyorum çok şükür öyle biseype karşılaşmadık sütüm 40m çıktıktan sonra çok az gelmeye başladı valla tavşan gibi yeşillik yiyorum ama yok süt😂senin yerine öperim ama barışmam. 😂😂
lavininannesii Azizinannesi2 aşkım hiçbir fikrim yok valla ben emzirmiyorum biliyosun🤷🏻♀️Ama Lavin mamayı da kusuyo normaldir heralde
UzayliOzge Azizinannesi2 Aşkım bacaklarını bacaklarının arasına koy kafasını dik tut öyle emzir 😘 ben öyle yapıyorum kusmuyor. Önceden her yediğinde kusuyordu
Azizinannesi2 Mom54544 UzayliOzge Dünürüm bu yorumda anlatmıştı bacım öyle deneyince ilk kustu ama sonradan kusmadi
Azizinannesi2 UzayliOzge inşallah 😘😘eğer olmaz da bebede alerji testi isticem yukarıda biri öyle yazmıştı 😂😂
UzayliOzge Azizinannesi2 Ahahahahha yav yok ne alerjisi sürekli ağız dolusu kusuyorsa neyse de öbür türlü ne gerek var 😄
Azizinannesi2 UzayliOzge kız bak şimdi emiyor ya 5dk beklicem beklemesine ama dksinda çıkartıyor hepsini 😂😂bunu deniyeyim baktım kusmuyor artık öyle emzircem 😂😂