Fk2 Azizinannesi2 bebekler emince çok geliyor anne sütü ilk çok az sonra çok hızlı biberon dan bile hızlı sonra yeniden yavas gelir.
Fk2 Azizinannesi2 kafasının altına yastık koyki çiğerin kaçmasın . Kilo alımı normal se doktorlar önemsemiyor
Azizinannesi2 Fk2 Uyurken kusmuyor zaten yatağının altına yastık koydum öyle olmasın diye teşekkür ederim ❤️
Tanemveannesi_ Azizinannesi2 doğduğunda oluyormuş yani bnde öyleymiş annem hiç emmedin hep kusardin der hep 🥲😂😂😂
Fk2 Azizinannesi2 uyurken benimki de kusmuyır ama altını değiştirirken VS kusuyor onun için demiştim. Çok geçmiş olsun. Kilosu iyiyse hiç üzülme en güzel günlerin tadını çıkar 👶👶
Tanemveannesi_ Azizinannesi2 evet ve hala çekiyorum bide gebelik olunca daha kötü oldu midem 🥺 sabahın köründe başlıyor mide yanmam 🥲
UzayliOzge Azizinannesi2 Ayyy umut 5′ten beri uyumadı 😳😳😳😳 zar zor uyuttum verdim anasonu yattı şükür
Azizinannesi2 UzayliOzge çok şükür (kidsteki linç)AA sen anason verip çocuğunu mu uyutuyorsun sen nasıl annesin 😂😂
Azizinannesi2 Akrepbebek Emzirme önerisi bulundu bacım ayaklarını ayaklarının arasına al başını yüksek tut dedi 😂😂 Maşallah Allah’ım nazarlardan saklasın 🧿🌼❤️❤️