Rabiaaa46 Karnınız belirdi mi sizinde,iştahı açık olan sadece ben miyim 🤷 Uykularınız bölünmeye başladı mı ? Kaçar kilo aldınız biraz sohbet edelim 🥰 Bide doğum hakkında bir bilgi verdim doktorunuz ?
gamzosgamzos Rabiaaa46 26+5 iz bu ara çok sırt ağrısı yaşıyorum 49 ile hamile kaldım 59 olmuşum iştah sagolsun baya açık 😂 gece uykum bolunemiyor cunku sagolsun kızım 2 de yatıyor artık bende bayıldığım icin uykuma bolunme firsatı olmuyor 😂 sezaryen olacağım Allah nasip ederse ilk kızım sezaryen ile dogdugu icin 😊 eee sende anlat bakalım 😍
eso14 Rabiaaa46 ahhh neresinden başlasam 😂 26. Haftanın içindeyiz. Karnım artık belirdi Hemde baya. İştah desen şu an tıkınırken yazıyorum. Ama öyle böyle gömmüyorum kendimi 😂 Geceleri desen bel ağrısından artık yatamıyorum. Bacaklarıma vuruyor resmen. Ama daha yeni başlıyoruz bu kesin 😂
Gzmlerce Rabiaaa46 bizdee 25 haftalk olduuk gece bir saga bir sola don yatamiyorum 😅Serklaj olali 1 hafta oldu sukur iyiz bebisler bir gun hareketli birgun durgun gibi bizde sizde de oyle mi :)
Esmaonur Rabiaaa46 25+4 karnıma koca bir top koymuşlar gibi büyüdü iç karnım yok sanırım ondan 😄 5 kilo aldım bana göre fazla geliyor 😢 iştahım gebelikten önce nasılsa şimdi de aynı beslenme düzenim hiç değişmedi aslında. uykularım en başından beri geceleri yoktu 4-5 defa lavaboya kalkıyorum maalesef 😂 doğum için henüz bir şey söylemedi Nisan ayının başında belli olur dedi
Rabiaaa46 gamzosgamzos Ben henüz bilmiyorum sezeryan mı olacak normal mi henüz söylemez erken diyorlar ama bende çok kilo aldım ilk gebelik benimde 🤦🏼♀️
Rabiaaa46 eso14 al benden de o kadar herşeyi yiyebilirim o derece 😅 bende uyuyamıyorum artık geceleri çok fazla nedenini anlayamasam da bunlar başlangıç sanırım yandık desene 😅
gamzosgamzos Rabiaaa46 yaaa veriliyor bir sekilde ilk kızımdada 23 kilo almıştım hızlı bir sekilde vermistim dogumla birlikte 11 kilosu gitmisti bile 😊 yeterki altında gebelik sekeri yatmasın ilk kızımda sekerim vardı malesef hatta bu kızımdada hızlı kilo alında kesin seker var dedim ama 24.haftada yukleme yaptırdım seker çıkmadı cok şükür zaten normaldede hızlı kilo alıyorum bunye meselesi iste 😊
Busraa28 25+1 haftalığım, cuma günü kontrolde bebeğin döndüğünü söyledi doktorum, 81 ile hamile kaldım şuan 89 kiloyum iştah artışı çok fazla var, bel kalça bacak ağrıları var, normal seyrinde gidiyormuş, bakalım 😊
Tugcely Bizde yarın 27 oluyoruz 🤰🏻 75 ile hamile kaldım şu an 88 🤭🤭 iştah desen çok açık abartmıyorum ama kilo almaya zaten çok yatkınım yapcak bişi yok artık sağ Salim kucağımıza alalım da veririz elbet kiloları
SimgeDemirGunes Rabiaaa46 her gece uyanıyorum ve bir daha uyku tutmuyor 😒 66.5 la hamile kalmıştım şimdi 71im 25+1iz bugün🥰 doktorumla birlikte normal doğum istiyoruz ama hayırlısı artık nasıl nasip olursa
gamzosgamzos Rabiaaa46 inşaAllah 🙏 ya mesela bi gun daha sakin bir gun daha hareketli oluyor ama gun icerisinde muhakkak hissediyorum 😊
Krkrm-02 Rabiaaa46 26+2yim bel agrisi desen felaket, uykum hic gelmiyor gece 4de yatiyorum hergün. gece 3de minigim uyaniyor tekmeleriyle, Allahtan istahimiz iyi 💙😁 Göbüsümüzde güzel büyüklükte cok sükür, biraz rahim agrisi var oda normaldir heralde insallah gecer hemen ☹️
Rabiaaa46 Krkrm-02 geçer inşallah canm dikkat et kendine az kaldı yinede göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah ☺️🙏
mucizegebelik6 25+5 iz cok şükür tekmelemeye devam ediyo oğlum anasını 🤭😁 65 ile hamile kaldım Suan 70 kiloyum sadece karnım çıktı kendime kilo almıyorum sanırım. 21+1 de 468 gramdı yarın şeker yüklemem var oglusu merak ediyorum baya büyümüş olsa gerek 😀