Betul06 Kızlar 32+2 haftalığım ve uyuyamıyorum sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor sırt üstü acıyor karnım ne yapsam bilemedim 😔
Aleynaozkayaa Betul06 Ecrinimleyla FSultan 36+3 ve gece uyanmalar 🙈😂😂 evde tur atmalar... karın sertleşmeleri ve tekmeler kaçan uykular😂🤗🤗
zeynopd Betul06 36. Haftadayım. Altı bucuktan beri bi sağa bi sola uyku muyku yok. Oysa ne severdim uyumayı :) ter içinde kalkıyorum her gece. Demekki normal. Bi de mide bulantısı başladı ki sorma. Tam delirmelik bi sabah 😩
FSultan Bende aşırı derecede terliyorum sürekli olarak soguk ter atıyorum 32+ 6 günlügüz sizce normalmi ?
Aleynaozkayaa Ecrinimleyla normal bacım😔 sıcak hamilelik bide bu sivri sinekler nerden çıktı odada 4 tane😂😂😂😂
burcubrnc Gulyllu sarebebeginannesi hiiiç korkma gerçekten çekilmeyecek bir olay değil bol bol nefes egzersizi yap çok işe yarıyor sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah kucağına🥰🥰
Betul06 zeynopd valla benim bulanmıyor ama çok fazla yanıyor birde başım ağrıyor bazen ağlıycak duruma geliyorum abartısız 😔Allah herkese kolaylık versin