hayat_23 femme_sans_defense tek değilim ohhhh şükür yarabbi😀😀 ama 8 gun kala biliyorsun olsada çıkmaz vs. Gibi . Allah 1 evlat nasip etsin bizlere napalm 🌸 Allaha inanan insanlariz umudumuz hep var olduğundan .
Hayal95 hayat_23 Tedavilerde engel oldu biraz canım bana tedavi mi tatil mi deseler tatili seçerim senin gibi valla en azından birazcıkta olsa bu bebek işi kafada erteleniyor insan rahatlar yani
gunesligun Hayal95 canım ben sonra korunurak ilişkiye girdim. Korunmasız tek 11. Gün yani 15 te yumurtladıysam tövbe yaşamaz 4 gün
gunesligun Hayal95 ihtimal var ama çok küçk. muhtemeln 15. Gün yumurtladım. Onların daha erkn çatlamıştır.
Hayal95 gunesligun Onlar adet biter bitmez yumurtlama oluyor mesala benim yumurtlama adetimin16.günü oldu ben bile bile test yaptım 😂
Kuzeyn_annesi hayat_23 ben adete 5 gün varken yapmştım ikinci çizgi silik çkmıştı hen kan verdim beta 12.3 çkmştı geç döllenme degilse sizde de çkar🙂
Hayal95 gunesligun Kesinlikle canım ondan çıkıyor ama bizim ki adet zamanı çıkar onlardan fark olarak
hayat_23 gunesligun tabik9 cnm erken yumurtliyorlar. Zaten bilim açısından kansız kana geçmesi suresi belli idrara belli
hayat_23 Hayal95 4 senedir fark etmemeleri imkansız bunlar her bayandan birinde olabiliyor. Ama asla engel değil gebelige. Veya yeni ogrendigz sorunu