brfns ebrue66r inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 11. Hafta erken oluyomuş bende ilk 12 de gittim erkek demişti değişti 😊
ebrue66r brfns sağlıklı olsun da rabbim ne verirse raziyim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
brfns Minigim1360 benimde ilk gebeliğim doktor erkek diyince içim değişik olmuştu sağlıklı olsun da diyorum ama bir yanımda hep kız olsun istiyordu rabbim bana istediğimi verdi şükür 🤲🏻
mercimekveannesiiii brfns detaylı nasıl bişey 😍 yaa benim bebe bacak arasını tamamen açmıyor 18. Haftadayım hep erkeğe benzetmişti bugünde kıza benzetti doktor nasıl olacak anlamadım
Ezgiduman Sevgili anneler kız bebek bekleyen annelerin gebeliği zor geçermiş bulantı çok olurmuş. Bulantı yaşamayan kolay gebelik geçiren anneler cinsiyetlerniz nedir acaba belli mi?
mercimekveannesiiii Ezgiduman ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum bulantı vs olmadı doktor bugün kız dedi , bir arkadaşımda aynı şekilde çok rahat bir hamilelik geçirdi kız bebeği oldu
Sevvalekenn Ezgiduman Hiç bulantım kusmam olmadı. 18 haftalık olduk hala hamile gibi değilim. Doktorumuz erkek olduğunu söyledi 🤷🏼♀️
Haydi Ezgiduman benim ilk hamileliğim 4 aya kadar kusmayla geçti ve hiç iştahım yoktu kızım oldu şimdiki hamileliğimde hiç mide bulantısı olmadı sadece sırt agrım var oğlum olucak Allah’ın izniyle 😊
brfns ebrue66r tabiki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun rabbim sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
brfns Zeyzey97 😂😂 alışveriş yapmadım daha ama örgüleri tamamlamıştık Allah’tan 2 tanesi hariç geri kalanı unisex renkler 🤭 şükür bugünde detaylıya girdik artık kesiniz 😁