Teusa 39+0 da 3800 di bebişimin kilosu, yarın 39+4 de suni sancı ile deneyeceğiz, ultrasonda eksik çıkma ihtimalini de fazla olma ihtimalini de düşününce ya daha fazlaysa nasıl doğuracağım bennn 😬
Zehra9616 Teusa kolay oyle korkcak bisi yok cnm daha kilolu doguranlar var 4200 dogurdum ben ilk oglumu yani kasma sal gitsin eger normalsede normal dene sezaryene yonelme hemen olmazsa onu sec cnm
SutlacimiYedimmiBen Teusa bi tanidigim catisi darken 3.650 gr dogurmustu. Bnde 4.110 gr dogurdum catina bagli biraz.
eslemsi Teusa 4 kiloya ladar normal dogurabilirsin ama 4 gun once 3800 ciktiysa suanda 4u bulmustur ama yinede ben olsam denerim. 100 200gram icin sezeryan olmayin. Bu arada bi tanidigim 4.500gr normal dogurdu ama cok cokfazla dikisi yirtigi olmus. 4500de dogurulmaz yani
Teusa Brlayayse yaa nasıldı. Büyük bebekler daha kolay doğuyor diye bir şey okudum burda ama kendimi kandırmak istemiyorum 😬
Brlayayse Teusa valla canm herkeste değişir o ama iri bebek diye takıldı başı çıkınca cekemedi ebe belkide bn ikinamadim o an bilemiyorum taabi herkeste aynı olcak diye bişi yok korkutma kendini hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah 🥰
Teusa SutlacimiYedimmiBen öyle mi dersiniz :c tek söylediği ben muayene bağırınca sen normal doğum yapabilecek misin oldu ahsh
SutlacimiYedimmiBen Teusa hmm o bagrdigin icin solemistr canim dogumda daha cok bu islem olucagi icin
Kbrkrt Teusa bize de 3850 demişti 3450 doğdu kilolu bebeği daha kolay doğurdum diyenleride çok duydum. Doğru ıkınma ve ebe desteği ile doğurursun Allah’ın izniyle normali denemende fayda var
Teusa Kbrkrt inşallah bakalım deneyeceğim inşallah yapabilirim Allah’ın izniyle. yasolinn kesinlikle öyle. Inşallah iyi geçer ne diyeyim :{
yasolinn Teusa doğum anında doktorun ve ebenin yönlendirmesi çok önemli benim bebeğim hem uzun hem de kiloluydu sancı çekmek doğumdan daha çok zorlamıştı beni
Teusa SutlacimiYedimmiBen esmir Epidurali bas gitsin diyor içimden bir ses, o zaman ne muayeneleri anlarım ne biseyi 😬
prensesinannesi7 Benim kızım 4100 normal doğdu canım tabiki zor ama bizde zayıf bebek daha zor iri beek daha kolay olur kendini yiter gelir derler doktor sezaryena alım dedi ama ben normal istedim ve çok şükür çok zorlanmadım tabiki doğumun ne kadar zorlanması varrsa öyle oldu🤦😅
eslemsi Teusa epidurallede ikinamiyormussun normalki gibi kuvvetli ikinilmiyormus onu da deneme hemen bakarsin dayanirsin