Nergissi Nerede yaptırdınız ? Memnun kaldığınız doktorlar ve hastaneler ? Çok çaresiz kaldım resmen farklı şehirden geleceğim. Hangi özel hastane ve doktor iyi bakıyor
EmellllAk Merhaba ben riskli gebelik Ali acara gidiyorum takipli hastasıyım ama başaran klinik Ahmet başaran hocayı çok övüyor herkes Ali hoca çok yoğun zaten Ahmet hoca derim ben
neyzenesra Ahmet başaran a gittim yaklaşık 45 dakika sürdü her şeyini gördük baktı , sordukları mi sıkılmadan cevapladi çekilen görüntü video herşeyi flash belleğe atmasını istedim sağolsun attı biraz pahaliydi ama değdi bana göre
Nergissi neyzenesra randevuyu ona aldım inşallah memnun kalırız biz de ultrason resmi veriyor mu? Veya renkli ultrason resmi
neyzenesra Nergissi 542 206 40 80 yeni görüyorum mesajlarınızı kusura bakmayın , 400 TL vermiştim , ultrason resmi veriyor çok güzel bir anı i yakalayıp ,
G1522 neyzenesra bende cumartesi için randevu aldım içeriye eşini yani bir yakınını alıyormu işlem sırasında
G1522 neyzenesra Mustafa hocaya aldım bende arkadaşım ona gidip orada doğum yaptığı için herkes Ahmet Bey’in adini vermiş ama oda iyidir herhalde değil mi
neyzenesra G1522 evet alıyor ben annem kız kardeşim ve eşimle birlikte ayrintiliiya girmiştim çok heyecanlı ve güzel geçmişti
neyzenesra G1522 merak etme Mustafa bey de Ahmet bey kadar iyidir ben ikisine de göründüm farkı yoktu benim için
EmellllAk mucizeninannesi2022 merhaba en son 400 sanırım iletişim no var 03323539065 ama aksam 9 gibi arayın