Seherim Arkdaslar ilk iki ay once basima geldi elimle aci biber dograrken karnım kasindi diye karnima falan dokundum sabah kalktığımda elim bacağım gobegim sivilce olmus geçti çok şükür iki haftada ama suan yine kaşınıyorum inanır mısınız gece uyuyamıyorum 😭kalkıp kasiyorum kendimi doktor randevum 15 gun snra 35 haftalık hamileyim sivilcelendimm 😔😔 Eğer kaşıntı yi giderecek bişi varmı
MehtapKB Seherim evde hametan ya da başka bir pişik kremi varsa kaşınan yerleri önce soğuk ve bol suyla(sabunsuz) yıkayıp ,iyice kurulayıp sonra kremlenmek iyi gelecektir,2 haftadır aralıksız kaşınan birinin tavsiyesi bu
seymen Seherim malesef yok canım. Sürekli soğuk duş iyi gelebilir. Buz gezdirebilirsin. Ter tuzlu oldugu için terkedikçe yanabilir. Ben pupp geçirdim 35. Haftamda başlamıştı. Korkunctu. Kaşıntının en pisini yaşadım gece gündüz.İnşallah sizin öyle olmaz.
Esracim Seherim bende evden başka bı ile annemlere geldim. Karnında minik minik sivilce gibi şeyler çıktı kaşınıyor bazen. Eşime doktora gitsem diyorum kabul etmiyor her şeye doktora gidiyorsun normaldir o felan diyor 😔
ZeYnebetul Doktoruna danışarak Denize gitmeni tavsiye ederim canım bende çok kaşındım ellerim ayaklarım kabardı gebelik alerjisi denildi kremler geçirmedi Deniz suyu bıçak gibi kesti çok şükür Seherim
merwerkan1903 MehtapKB canım bildigim kadarıyla hametan'ın icinde antibiyotik war karnına sürerse bebişe zararı olur bence.diger secenek daha iyi bence bepanthene pişik kremi ya da sudocrem daha iyi olur.
seymen Esracim bacaklarında ce kollarında 2 3 tane bile görsen emen git ihmal etme. Çok hızlı bir şekilde yayılıyorlar
Yasemintanbulut Seherim eğer çok karnını kaşırsan çatlar hep karnın ben de bilinçsiz kaşımıştım alerji olmuştum tarakla kaşımıştım attık düşün karnım hep çatladı biran önce bir doktora git krem veriyor geçer Allah’ın izniyle geçmiş olsun 😘
seymen Esracim Ben ilk kadın doğuma gittim biz bir şey yapamayız cildiyeye gitmelisin dediler. Cildiyeci krem verdi bebeğe bir zararı olup olmadığını söyledi.
seymen Esracim Ben ilk kadın doğuma gittim biz bir şey yapamayız cildiyeye gitmelisin dediler. Cildiyeci krem verdi bebeğe bir zararı olup olmadığını söyledi.
Esracim seymen ya sen yazmıştın sanırım pupp hastalığı diye şimdi baktım da o kadar aşırı değil resimlerdeki gibi ama onlar gibi 🙁 ilaçlar kaşıntı azaltır diye yazmışlar birde gerçekten öyle mi tamamen iyileşme olmaz mi
seymen Esracim ben de başlarken ne oldugumu bilmediğimden baya yayıldıktan sonra gittim. Kaşıntısını çektim sen çekme diye diyorum. Ben cildiyeye gittiğimde her yerime yayılmıştı. Özel karışım bir krem vermişti bana eczane bir gün sonra hazır olur demişti. İçeriğinde birçok şey vardı. Benim fotolarımı görsen.. 😔 her 300 hamileden birinde görülür dedi doktor