Zeynepus Kızlar 34+3 günlük hamileyim, (kilosu 2.500 )bugün kontrole gittim. Bebegin bacak boyu sadece birini olcebildi 10 gün geriden geliyor dedi doktor, digerni pozisyon nedeniyle olcemedi.Belki cihazla alakalıdır dedi. Sonra genetiktir dedi. Kafamı allak bullak etti. Ben kendim minyonum esimde 1.70 . Ikili taramam da sikinti yoktu, ayrıntılı ultrasonda da , v3 bu zamana kadar ki hiçbir kontrolumde böyle birşey çıkmamıştı. Var mi acaba sonra dan böyle bir problem yaşayan ? Her ne kadar sorun etmiyor gibi görünsem de içim içimi yiyor. Ne yiyip içmeliyim yardım nolur😓
Duygudgn Zeynepus bence hiç kafana takma bunları yanılma payı çok yüksek bende 34 oldum bugün 2500 kilosu 45 cm boyu bana da biraz kafası büyük dedi ben hiç aldırış etmedim sende öyle düşünme
Esra___ Zeynepus Cnmm bebeğin kızsa minyondur belki bi de usg yanlış da ölçebiliyor arkadaşım da eşi de çok uzun ama gebeliğinde hep bu bebek minyon demiş dr şimdi 8 aylık yaşıtlarından çok çok uzun
Ozgeuzun Canım süt ürünleri tüket. Güzel bir peynir, yogurt, süt , kefir. Bebeğinin bacak boyunu uzatmak için bu dediklerimi yani kalsiyum tuketiceksin,karin kısmı için bakliyat baş kısmı geriden geliyorsa da bol bol et,yumurta yani protein tuketiceksin dediklerimi yap bebeğin hemen toparlar sıkma canını :))