Yasminn0707 ElaRose şöylr diyim benim eşimin değerleri normal di 160milyon sprem 92 milyon ileri hareketliydi sizin eşinizin hem sprem sayı hem hareketi doktora gözükün mutlakaa
fTsSy ElaRose sayı olarak az ama ileri hararetli %40 bu iyi bir şey. Bebiş olmasını sağlayan da ileri hareketli spermler.
Cemrreedemirci Değerler oldukça düşük ileri hareket ve mililitredeki sperm sayısı yanlış olmasın 20 40 milyon arası olması gerekiyordu kitabı bilgi. İleri hareket oranı da düşük iyi bı üroloji hekimi bulmanızı öneririm. Geçmiş olsun
Yoncaasakin ElaRose zeucit diye bi ilaç var eşin onu alsın kullansın benim eşimde kullandı şükür 2.ayımızda bebek haberini aldık 😊🙏
ElifKarata ElaRose bizde de ilk gebelikte sperm sayısı az dı doktora gittik eşime ilaç verdi ve sık birlikte olmayın dedi spermin artması için doktor eşinin sonuçlarına göre en uygun ilacı verir canım
Umut60 ElaRose fotoğraf İn tamamını atmadığımız için ben bişey anladım hiç böyle sperm sonucu da görmedim
Babydream ElaRose değerleri çok düşük canım benimde eşimde hareketsizlik ve morfoloji bozukluğu falan vardı. Ama sperm sayısı 38 milyondu ona rağmen hamile kalamamıştım Varikosel vardı eşimde ameliyat oldı ondan sonra hamile kalabildim eşinizde varikosel olabilir mi ?
ElaRose Babydream canım fotoğrafa baktın mı ? Sonucu aldık ama doktora bir kaç gün sonra randevu o yüzden sordum buraya kzuu