Aleyyo-09 Kızlar benim bebişim gibi 3 hafta önde giden bebişiniz varmı, ne zaman doğum yaptınız gününde mi yoksa gününden önce mi , çok merak ediyorum. Tecrübeli annelerim yazabilir mi 🙏🏻🙏🏻 Önde gidiyorsa erken mi doğuracağım buda sezeryan demek oluyor yani
nevarneyokk Aleyyo-09 O 3 hafta kilosu önde demek , gelişimi değil. Normal zamanında doğum yaparsınız gelişim olarak ama bebeğiniz çok büyük olursa ileriki haftalarda birsürü risk var doktor beklemek istemeyebilir
miranbeyinmothersi Aleyyo-09 benimde 3 hafta öndrn ama bebeğin 3 hafta önde olması demek sadece kilolu uzun olduğunu iri olduğunu gösterir yoksa ciğer gene 37 gelişimi tamamlar. Benim zorunlu seseryan olacak ama onu bile hoca 38 sonu 39 başı drdi iri olmasına rağmen. Yani herhangi bir sorun olmadığı sürece erken doğum su gelmesi vs olmazsa gününde alırlar
PamirMira Aleyyo-09 benim de 2 hafta önde zaten sezeryan olacam. Ama sizin sezeryan olmak için tek başına haftasının önde olması önemli değil yani gayet normal de doğurabilirsiniz.
Aleyyo-09 Aymehah bizimde doktorumuz maşallah diye diye baktı ultrasonla bu hafta resmen küçük bebeklerden korkarız büyük bebekten zarar gelmez endişelenmeyin demişti
sehrengiz_8 Aleyyo-09 doğumunuzda yine son adet tarihi baz alınır ayrıca bebek gelişimi önde ise şeker yükleme testi yaptırılır doktorunuz zamanı gelince önerecektir. Eğer şeker yüklemesi de temiz çıkarsa genetik olarak iri bir bebek olacak. Doğumunuz erken olmaz ancak kilolu doğacağı için de normal doğum değil anneyi ve bebeği riske atmamak için sezaryen doğum yaptırılır