THBNAB Haftada yazıyorlar ya doğuramadım hala diye.. Biz ne yapsak.Önce dua etmeliyiz.Sonra doğum yapan doğum yaptım diye yazsa bize de bir Ümit olsa
Cicek08 THBNAB evet katılıyorum . 36 - 37 de doguramiyorum yazıyorlar anlamıyorum 🤷🏻♀️😂 ben bugün 39 oldum. Yani hala bekleyebilir diyorum 😂 ne zaman geleceğini bilir illa ki sonsuza kadar kalmayacak ya 😂
minikbebegim19 THBNAB Cicek08 Peki 40 hafta olup hala doğuramayanlar normal doğumu bekleyip devlete gidenler mi acaba. Yoksa normal doğumda ısrarcı olanlar mı öğrenmek amaçlı soruyorum Sağlıkla gelsinler inşallah geç olsun geç olmasın
Elissar THBNAB aynen ya, neye öyle yazıyorlar aklım almıyor. 41+2 olmuşum ben ne yazayım onlar doğuramıyorum diyorsa😭
Cicek08 minikbebegim19 onları bilmiyorum ama ben 39. Haftamdayim. Özele gidiyorum. Açılmam var diye sancılarımın gelmesini ya da suyumun gelmesini bekliyoruz. Suni sancıyla doğum başlatılabilir ama haftam müsait diye kendi sancilarimi bekliyorum.
minikbebegim19 Cicek08 anladım benim bebem baş geliş ama korkuyorum sezeryan olmak istiyorum 34 haftalıkken randevum var doktora söylücem. Tabi önce onun düşüncesini sorarım
Melek_29A Cicek08 bende sizin gibiyim ayni 39+2im ve beklemedeyim doktor 40 hafta da gel bakalım dedi yatirmam seni 2 3 gun daha bekleriz ama dedii 1 cm açıklığı. Var
tugceergun1 THBNAB Hayır canım 12 saat suni sancı sonu genel anestezi sezeryan ile siz doğum yaptınız mı
Melek_29A tugceergun1 suni sanci sonunda sezeryan demişsiniz ya bebek kanaldamiydii suni verirlerken acikliginiz falan varmiydi yanii
Cicek08 Melek_29A aynı haftadayiz :) biz de hala bekleyisteyiz bakalım pazartesi 40. Hafta olcak bana da O gün bı gelsin bakalım dedi doktor. Belki o güne kadar doğum olur bilmiyorum
tugceergun1 Melek_29A Hiç açıklığım yoktu bebek sadece doğum pozisyonundayı son anda kanala girme bekleniyordu