Pinarpek ben en basından beri sezaryen istiyordum zaten sezaryen oldu. Titreyerek gittim ameliyathaneye ama soğuktan mı korkudan mı bilmiyorum 😀 hiç bişey hissedilmiyor hemde hiç bişey zaten ameliyathane gibi bi yer de değil tv var müzik acıyorlar konusuyorlar. Sadece karnına bastırıyorlar bebek cıkarken ama onda da acı yok hiç baskı hissediliyor. Bende burda okuyarak gittim her aşamada acıcak şöyle böyle olcak diyordum hiç olmadı. İlk ayağa kalkışta bayılanlar okudum öyle olcak sandım hiç öyle olmadı. Karına bastırma olayı cok acılı olcak diye okudum hiç hissedilmiyor bile. Sonda takıp çıkarmada aynı şekilde. Dilek hoca bide ufacık kesmiş karnımı 15 cm faalan neredeyse biz burdan nasıl çıkarmışız dedi:) hemşireler çok ilgili cok yardımcılar istediğiniz herseyde yardımcı oluyorlar. Ağrı acı ben pek hissetmedim bilmiyorum bnmki mi bu kadar kolay geçti. Yataktan kalkmak tabi ki zor oluyor yürüyünce geçiyor. Gaz olmasın diye de kayısı hoşafı içtim en cok korktuğum gaz olayıydı bende gaz da hiç yapmadı hep cıkardım :) siz sezaryen mi olcaksınız