Helindmr Merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim bir kac gündür şiddetli bel ağrım oluyor uzandigim zaman yönümü bile kesinlikle değiştiremiyorum ayağa kalkamıyorum. Kanamam yok ama düşük tehlikesi olabilir diyolar. Sizce neden oluyo Çok korkuyorum
cigdemkorkmaz Helindmr bi dönem bende de olmuştu pilates çok iyi geldi özellikle yatarak gerinme hareketi rahatlatıyor
96- Helindmr bende 15 haftalık hamileyim o kadar belim ağrıyordu ki yürüyemiyordum bile sendeliyordum doktora yazdım gel dedi gittim ultrasonla baktı çocuk büzüşmüş sancıdan hemen idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı hemen serum fitil iğne verdi ve birton ilaç verdi serum yedikten sonra ultrasonla tekrar baktı bebek rahatlamış bende biraz rahatladım. Bence bi doktora görün
Hanzademerve Helindmr bak bebek bırakır kendini belden hiç bir sey bebeğinde. Önemli değil eğer ki cok böyle muhtaç değilseniz çalısmayın yani eşiniz yardımcı olsun
Helindmr Sağlık personeliyim birakamam işi. Uzun süre rapora da sorun cikariyolar. Benim korktuğum şey bu ağrılar düşüğe neden oluyor mu kanama olmadan düşük yapma bebeğe zarar söz konusu mu onu bilmiyorum
Hanzademerve Helindmr tabiki de düşüğe sebep olur o ağrılar bi zaman sonra lekenmeye gider sonra kanama sonra düşük dikkat et
benimmdunyamm Helindmr bel ağrısı düşük belirtisi diue duydum yani kötuymus bence yapmayın rapor isteyin böyle olmaz
minikayak2-6 Hanzademerve neden korkutuyorsunuz ki? Hemen de düşük tehlikesi teşhisini koymuşsunuz maşallah kadın Doğum uzmanı olsaymışsınız keşke. Bel ağrısı normaldir gebelikte olabilir benim çok erken haftalarda başlamıştı. Çok uzun süre ayakta kalınca hala daha oluyor kuyruk sokumu kısmında bel ağrısı dinlenince geçiyor. Sizde dikkat Edin ağrılar dinlenince geçiyor ve kanama eşlik etmiyorsa sorun YOktur muhtemelen korkmayın
Helindmr Yunni Benim de misafir olunca cok zorlanıyorum özellikle bulaşık falan indirirken yukarilara uzaninca. Tehlikeliymis diyolardi cidden öyle alt karın kısmında fazla ağrı oluyor
Hanzademerve minikayak2-6 dikkt etsin diye uyarıyorum siz niye bu kadar tepki veriyorsunuz ki? Pofpoflamak sizin işiniz galiba ben ne ise onu söylüyorum. Ayrıca benim kuzenim Türkiyenin en iyi kadın doğumcularından biri. Bilgim var