yenigebe_1 eslemsi deri nakli yapılıyor canım suanda farklı bir tedavi deneyeceklerini sanmıyorum. Ameliyatta bebek
Mor_papatya_ yenigebe_1 Kıyamam ya 🥺rabbim şafi ismiyle şifa versin tez zamanda iyileşsin 🙏🏼annesi nasıldır yazık 😥bebeğiyle ilgili haberdar et aklım kalır umarım çok ciddi bişey olmaz 🙏🏼🥺
Bahar_yldz yenigebe_1 Allah Şafi ismiyle şifa versin. Allah yavrularımızı tüm kötülüklerden korusun. Çok üzüldüm yaa🥺🥺
Ebru_3804 yenigebe_1 tabiki ederim içim parçalandı sızladı resmen rabbim şifa versin Şafi isminin hürmetine 🤲🏻🥺
Damlamuratalparslan yenigebe_1 Ya şafi inşallah şifasını versin çok çok üzüldüm nolur bebeklere ve hayvanlara birşey olmasın ya onlar gunahsiz masumlarimiz 🥺
Asel2520 yenigebe_1 oy canım kıyamam ya rabbim tez zamanda şifasını versin annesine babasına bağışlasın
Malikadir yenigebe_1 tezgah üzeri daha tehlikeli.alcak tezgah. çocukların büyüdü şükür anlama yasına geldiler ama hamileyim.bu bebegim de de dikkat etmek gerek. rabbim.korusun
Malikadir 3mlek2bebkannesi evet cnm çocukların anlama yasına geldiler ama hamileyim.bu bebeğim de de dikkatli olmam gerek. hep kilitler kilidi de yukarı koyardım. uyursam falan diye rabbim korusun hepsini ya. 😑
yenigebe_1 Rumeysaasgin ameliyat anında doku nakli yapmaktan vazgecmisler. Hergun narkoz verilip uyutuluyor ve yaraları temizleniyor. Sürekli kan değerleri düşüyor kan nakli yapılıyor. Elhamdülillah hayatı tehlikesi yok şu anda.