Halide_70 Karnımda iki gündür acı hissi oluyor, sanki karnım çok şişiyor da ben karnımı sıkıştırmışım gibi. Hamilelik şimdi mi başlıyor acaba, önce hep rahatmışım. 😑
sareninannesiiiii Halide_70 Allah yardimcin olsun canim bende bi bebis bekliyorum agrilarim oluyo normal heralde bide senin ikiz 😍
Ceyduygu Halide_70 Ben henüz o haftaya gelmedim ama benim şimdiden var kasılmalar oluyor sabaha kadar uyuyamadım ağrılar dan Allah yardımcımız olsun. Konuyla alakalı değil ama birşey sorucam sizde nefes darlığı oluyor gece çok uyandim korktum nefes alamicam diye
Cgdm-altnkr Halide_70 İkiz gebelik yaşayan biri olarak yaşadığın herşey çok normal. Ben 30dan sonra neye ugradığımı şaşırmıştım karın içinde ki o acıyı bende yaşadım sanki yırtılıyomuş gibi. Ama geçcek ve bu agrılara deycek canım 😊❣️ saglıkla dünyaya gelsinler inşallah. Bol bol dinlen mutlaka. 🌸 İkiz gebelik tek gebelik gibi degil malasef hep öyle düşün agrıda sızı da hepside cok fazla ve cok normal.
Halide_70 sareninannesiiiii normal mi bu acıma, sıkışma hissi acaba? Allah yardımcımız olsun gerçekten. Belim ağrıyor, kalçam bacak aram… Bunlara katlandım da şişkinlik, gerginlik zorluyor. 😑
sareninannesiiiii Halide_70 yinede bi doktora daniş canim insan.bilemiyor ki benim de sirt agrim mahfetti karnimda sertlik vardi çok doktor rahim açıklığı yok hani yorma kendi dedi az yürüsem bile batiyo kasiklarima hemen sertlesiyo ilerleyen surecleri merak ediyorum
Halide_70 Ceyduygu nefes darlığı ben kafamı yastığa koyduğum an başlıyor, bazen de durup dururken bir nefes açlığı oluşuyor. Uyurken iyi nefes alamadığım için ağzım açık balık gibi uyuyorum, grip gibi kalkıyorum. 😊
beren1901 Ceyduygu bendede var canım heran nefesim kesilecekmiş gibi hissediyorum yatınca fazlasıyla zorluyo ağzım açık uyuyorum
Ceyduygu Halide_70 Ya benim gündüz oluyordu ama gece ilk defa oluyor çok korktum gece nefessizlikten gidicem diye 😂
Halide_70 sareninannesiiiii çarşamba günü kontrolüm var bir soracağım inşaallah. İnşaallah her şey yolundadır. 🤗🤗🍼🍼
Halide_70 Ceyduygu yastığınızı yükseltin yatarken, ben yine de darlanıyorum ama belki size fayda eder. 😊😊
Burcumor-28 28+5.Bacaklarım,kasıklarım,belim,kalçam her yerim ağrıyor.Bu haftaya kadar çok iyiydim ama Sanırım şimdi başlıyoruz.Normal sanıyorum bu ağrılar artık.
Ceyduygu beren1901 Benim ilk gebeliğim değil büyük oğlum da böyle birşey yaşamadım o yüzden garip geldi
Halide_70 Cgdm-altnkr çok güzel moral verdiniz gerçekten. O gün öyle bir rahatsızlık hissettim öbür gün öyle olmadı çok şükür. Galiba biraz yordum kendimi. Onların iyi olduğunu bileyim de razıyım. 🤗🤗🍼🍼
Cgdm-altnkr Halide_70 evet yorulunca onlarda hissediyor bazen benim öyle olurdu aşırı hareket ederler yada sertleşir içimi açırtırlardı. İkiz annesi olmak kolay mı 😊 ama müthiş Bi duygu. Tadını çıkar canım 🤗😍