Derya3432 Merhabalar 21. Haftamdayim doktor geçen hafta sıvı azalması olmuş gibi dedi yarın yine randevum var bu arada sıvı alımına dikkat et bir daha bakalım dedi.Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı?
Pinaryavz Derya3432 evet 21 haftada benimde basıma geldi detaylı ultrasonda ben aşırı su içemiyor dum su içmekle artmaz diyorlar ama hikaye kesinlikle su bol için Hersey yoluna giriyor suan 34+5 deyiz . En kısa zamanda toparlanır ve imkan varsa bol dinlenme istirahat
SerraveAnnesii Başıma gelmedi ama bol bol sıvı tüketin bide havuç suyunun çok faydası oluyormuş öyle biliyorum
Derya3432 SerraveAnnesii Evet içiyorum duydum havuç suyunu ama korkuyirum da inşallah bı sikinti olmaz.tesekkur ederim☺️
Pinaryavz Derya3432 havuç suyunda içtim onunda faydası vardır mutlaka güzel vitamin Li bir içecek zaten .
Derya3432 Pinaryavz teşekkür ederim cevabınız için.dort gün boyunca içtiğim suya dikkat ettim ve bir bardak havuç suyu bir bardak armut suyu içtim bugün kontrole gittiğimde daha iyi şuan dedi haftaya tekrar kontrol etmek istedi inşallah o zamana kadar da istenilen seviyeye gelir.