aylmz00 Eda_65 Rahatsız olduysanız posta bakmayabilirsiniz😊biz eğlencesine zaman geçiriyoruz 🤷🏼♀️💁🏼♀️
aylmz00 Burda eğlencesine yazısıp biri girip hemen negatiflini yüklüyor engelleme butonu yokmu deniyorum olmuyor 😂
ilaydaelcinn_1 aylmz00 kuzum hiç anlamam ama sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiizzzzz 🧿🤍 Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin herkese 🌸🤲🏻
ilaydaelcinn_1 Eda_65 Biz doktor muyuz tahmin edelim sabret demesini biliyorsun ama katılmış olduğun postlara şööööyle bir bakınca geneli cinsiyet postu hayırdır kuzum? Kimine erkek kimine kız bile demişsin. Pardon doktor muydunuz? 👋
aylmz00 ilaydaelcinn_1 tam bende bu yorumu yapcaktm burda amaç eğlenmek arkadaşlk edinmk sohbet muhabbet yoksa burda biri erkek kız diyince koşarak herkese kız erkek belli oldmu dicem Cins insanlar heryerde oluyor 🤷🏼♀️
aylmz00 ilaydaelcinn_1 ay inşallahh Allah kolay doğumlar versin sahlıklı sihatli bıcırıklarmz olsn🧿❤️
ilaydaelcinn_1 aylmz00 Aman boşver kendisi gidip cinsiyet tahmininde bulunmaya devam etsin bir tek senin post battı herhalde hanımefendiye 😂🤷
ErenArden aylmz00 ay neler olmuş burda 😮 Güzel bir açı yakalanmışsa doğru tahminler yapılabilir bence videolara bakılarak hatta yüzde yüz tahminler bile olur doktor değiliz ama bakar kör de değiliz 😂
Minnaksercecik aylmz00 kesin dönüyordur 😂 sağlıklı olsunlar da ama insan merak ediyor oğlumda hemen 16 haftada öğrenmiştim bakalım nasip bunda ne olacak
Bir_abla aylmz00 çıkıntı o mu anlayamadım canım çümkü içte bir yer gödtermişsin orası değildir diye sanıyorum