Barisinannesi 999zzz ben egg baby aldım ama daha kullanmadim 27. Haftadayim :)) instagramda doktor anne var o öneriyordu beb de aldım
PrensesFiona 999zzz Bundan sipariş verdim dün daha elime gelmedi bakalım ama araştırmalarım sonucu en içime sinen bu oldu. Fotoğraflı yorumları da var.
OzlmMmmm Ben instagramdaki hbslingden aldım. Henüz kullanmadım ama gayet güzel görünüyor 89 tl olmuş sanırım fiyatı
Onner OzlmMmmm sizin aldığınızı görünce ben de sipariş ettim az önce hadi hayırlısı 😄 çok ucuz şaşırdım
lunam OzlmMmmm ben de ordan aldım, kumaşı vs gayet güzel. henüz kullanamadım tabi, bebiş gelsin de kullanıcaz inşallah 😊
OzlmMmmm Onner evet diğer markalara göre fiyatı uygun içinde bebek olmadan denedim ben😅 gayet güzel diğerlernden farklı değil 😂
Onner OzlmMmmm inşallah bebegimiz dogunca da memnun kalırız😅☺ bej rengini siparis ettim yarin kargoya verilir dedi sayfa sahibi
Mminikmucizemmm 999zzz neko aldım memnunun ama fiyatları uçmuş en son 300 yazıyordu ben dolap uygulamasından aldım 80 TL ye tertemiz geldi