Sumiire 2096 25. Haftadayım gorenler bebek nerde diyo dar giyersem anca gorunuyo benim popo şişiyo sanırım cocuk orda büyüyo 😂 şaka bir yana kişiden kişiye değişiyo bazılarının erken bazılarının gec büyüyo iç karınla alakalıymış
Leylasiva21 2096 22 haftalık olduk hâlâ ayni kilo kimse hamile olduğumu anlamiyo 😂 20 haftaya kadar sürekli kustugum için baya kilo verdim
Gulerdemr01 2096 kilodanda kaynaklnblyo canm oo cok zayıfsan cabk belli olur kıloluysan anlymssn fazla 🤭 16. Haftada cıkmıstı benmde
Zeynosunannesii 2096 11. Hafta çok erken zaten ben 19um yeni yeni belli ediuo kendini oda ufaktan yani dışardan yine anlamaz bilmeyen
Ebru021 20 haftalık hamileyim ama çok az belli ediyor karnım görenler inanmıyor 5 aylık hamile olduğuma 😄
sevo_asc 2096 16 haftalığa giricem çarşamba günü hiç çıkmadı göbeğim bende düşünüyorum sürekli ne zaman çıkar diye ama kiloluyum
Mormenekse34 15 haftalikken kendini belli etti, oncesinde de gaz nedeniyle siskindi Simdi 18deyim sertlikle orda oldugunu hissediyorum😍
__NurRya__ 26+6 oldum daha hiç bi şey yok geçenlerde otobuse bindim ve kadının teki yaşlıda değil hemen hemen 28 yada 30 yaşında başıma gelip burası hamile ve yaşlıların yeri sen gençsin utanmıyormusun diye bağırmıştı. Böylede kötü bir anı bırakıyım buraya 😕