Dilara9406 Günaydın kızlar bi sorum olucaktı ben mayıs annesi olucam ve bebegime kisa kollumu alsam uzun kollumu bilemedim 2 tane aldim ince uzun kollu tecrubeli anneler yardim edermisiniz lutfen kararsiz kaldim birde kalin bataniyeye gerek varmı
zeytinkiz Dilara9406 4 aylık kızım var Eylül annesiyim. Bebekler yeni dogdugunda 2 ay kendini ısıtamıyır adapte olma süresi. Bence uzun kollu al sen 3.aydan sonra kısa kolluyla gec haziran ayını bir atlat en azından. 🥴🤷
AZE346552 Dilara9406 valla canım ben temmuz da doğurdum kızıma altı sıfır kol zıbın giydirdim üstüne de ince altlı üstlü çünkü yenidoğan bebekler kansız olur bence üşürler ne kadar sıcak aylarda olursa olsun bu benim düşüncem tabi yinede siz bilirsiniz. Ne çok sıcak nede çok ince giydirin orta hali olsun 😊🌹
minibiri Dilara9406 tecrübeli değilim ama kısa kollu takım ve tulumlar alıp üstünede üşüdüğü takdirde giydirilebilecek uzun kollu üst zıbın lardan ve hırka gibi pamuklu ürünlerden alabilirsiniz bence
aysnrsvs Dilara9406 bende Mayıs’ta doğum yapicam hastane çıkışları uzun kollu zaten 40 cikincaya kadar uzun kollu giyilir sanırım bir de yaşadığınız şehir eviniz de önemli 😉 İzmirdeyim ben
Dilara9406 AZE346552 cok teşekkür ederim ilk hamileligim ve tecrubesizim sormak istedim heosini dikkate alicam cok saolun
zeytinkiz Dilara9406 ince zıbın alsan yeter altına da 1 pijama tamam uyurken ince battaniye örtersin üstünü o yeterli olur. Ben Eylül İstanbul sıcak olur diye hep kısa kollu olmıstım şansımıza bu soguk gecti bebeğim kız ve ayaklar hep buz gibiydi sonr a yeniden uzun kollu ya döndük aldım yeniden. 🤭 Yada ince tulumlardan al. Zıbın üzerine tulum giydir ama ayagına corap olsun içten. Oda yeterli olur.
AZE346552 Dilara9406 rica ederim canım benim ne demek benim de ilk sağlıklı olsunlar inşallah. Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 😊
BusraOzhan Dilara9406 ben 28 nisanda doğum yaptım ama hep uzun kollu giydirdim penye battaniyelere sardım. Gerçekten doğumdan sonra çok üşüyorlar. Haziran sonuna doğru kısa kolluları giydirmeye başladım
Ogretmen_1 Dilara9406 ben yeni doğan için aldığım 3 4 takımı uzun kollu aldım sadexe onlarda kalın değil. Onları zaten 20 gün felan giyer somra da havalar ısınır kısa kollulara geçeriz.
Dilara9406 Ogretmen_1 ben de 2 3 tane uzun kollu takım aldım haftayada alışverişe çıkacam bilemedim ne alsam
aysnrsvs Dilara9406 Ankara daha soğuk olur sanırım bebek için siz daha iyidir bilirsiniz havasını çıtçıtlı üstüne uzun kollu üstüne bir de ince battaniye atarsınız 😉 ben kalın battaniye almicam ilk aylar için mesela