Fadiiik Kizlar basiniza geldi mi Cok degil sadece peceteye silince geliyor boyle hafif kan akinti ile gelen normal mi ?
Amineberra Fadiiik canım başıma gelmedi ama yerleşme kanaması diye biliyorum benim mesela peçete gelmişti sonrasında düşük yaptım 😓 Rabbim seninkini de sağlıkla kucağına versin bide bende kalp atışı da yoktu
PinarNurTuyji Fadiiik bazı gebeliklerde olabiliyor ben de yaşadım hatta bi ara kanamaya çevirdi inşallah sizin başınıza gelmez bi doktorunuza danışın büyük ihtimalle istirahat verecektir bi sıkıntı olmaz inşallah bol bol dinlenmenizi tavsiye ederim o dönemde 4 farklı doktora gittiğimde hepsi aynısını söyledi şükür şimdi 24 haftalıgız 😊
tazebiranne_hg04 Fadiiik açık renkli kanamalar normal değil diye biliyorum her kanama da yerleşme olmayabiliyor bence doktorunuza görünün
Tlin8321 4.haftamda daha hamile olduğumu bilmeden kahverengi leke ve kan şeklinde gelmişti ama miktarı çok azdı günlük pedim vardı ona bulaştı sadece, yerleşme kanamasıydı benimki. Senin kaçıncı haftan?
Tlin8321 Fadiiik yerleşme olabilir daha hamileliğin başındasın, devam etmediyse kanaman endişe etmene gerek yok.
Tlin8321 Tlin8321 ama dikkat et çok kanaman olursa doktora görün, benim dediğim tehlikesiz kanama leke gibi olması.