tugbaacng Yaseminirmak 4. Ayda ufak ufak belli olmaya başladı. Cıplak haliyle 14. Haftadan sonra vardı ama dışarıda kıyafetle beraber 4. Ayı buldu
nagis1 Yaseminirmak dar kiyafet giyince belli oluyor biraz ama disarda kazaklarla belli degul hala 27+1🤭
Mom54564 Yaseminirmak 4. Aydan sonra çok az çıktı yemek yemiş te şişmiş gibi 5 ila 6 da tam belirgin oluyor hamileyim ben diyo karnınız 😂 tabi kişiden kişiye değişiyor kimin karnı derin hiç çıkmaz kimin değil fazla ve erkenden çıkıveriyor
kuzeymomsss Yaseminirmak 21.haftada çok hafif çıkmaya başladı yarın 23 haftalık olacağım dar giyince belli oluyor. Fakat kazak vs giydiğim de daha belli değil ☺️
Msl_ege benimde 4 te artık belli olmaya başladı şuan 5 aylık ama sanki doğum yapmışım da göbeğim kalmış gibi 🤣 ikimci gebelik bu . ilkinde bariz daha büyüktü bu zamanlarda
Nazlimom Yaseminirmak 28. Haftaya girdim daha yeni yeni belli olmaha başladi ama öyle cokta degil çekim yaptırıcam karnımın çıkmasını bekliyorum😅
Kubrailkan 25.haftadayim bende çekim için karnımı bekliyorum ama istediğim gibi değil şuan çekim kıyafeti giysem normal durur 😅 🙊 şişkinlik varmış gibi bir göbek benimki 😅😅😬😬
OzlmMmmm Aydan sonra belirgin şekilde görünür oldu ama dışarıda mont kazak vs olduğunda hal anlaşılmıyor 27 haftalığım