Herkese kolay doğumlar dilerim canlarım .Bende bebegime kavuştum darısı sizlere olsun.
Öncelikle gece başladı sancılar ama hemen gitmedim hastaneye biraz dolaştım uyumaya çalıştım uyudum uyandım hala vardı sancılarım bu arada nişanım geleli 2 hafta olmuştu oyuzden bekliyordum.sabah kalktım yine vardi ara ara biraz evi toparladım oglumla oyalandim 1 gibi çay içiyorduk birden sızıntı hissettim ilkbas sonra 3 buçukta küçük cisi yapar gibi geldi sonrada kesilmedi zaten anlarsınız sancım çok yoktu oyuzden evimi temizledim banyomu yaptım oğlum var onun karnını doyurdum kaynanamgil çağırdım 7 gibi hasteneye geldim acilmam yoktu sadece yumuşama vardı bebek kanala girmişti hafif sancı vardı yatış yapıldı nst ye bağladılar bu arada tek odadayim sürekli eşim yanımdaydı suni sancı takıldı ama çok almadım sancılarım düzene girdi evet ağrı oluyor ama korkmayın bnm ikinci gebelik çok korkmuştum diğeri gibi olacak diye çünkü ilk bebegimde bir buçuk gün sancı çektim acilmam olmadı son 2 saatte oldu bunda ise 8 gibi suni verildi 9 da sancılar arttı ama bagirmadim bol bol nefes aldım okudum dua ettim acilmam 4 cm oldu 10 da 6 cm 11 de 8 baktı gitti Sonra bana bı ıkınma geldi 10 oldu hemen eşimi çıkarttılar odadan doğum başladı bebek geliyor diye ilk bı iki ıkınma olmadı pes ettim bel ağrısı çok fenaydı sonra bu bebek çıkacak diyip teselli ettim kendimi birde okadar güzel ilgilendilerki özele okadar para vermek bana göre boşa ozeldeki gibi doğum yaptım telefon sürekli elimdeydi ilgi alaka çok güzeldi 11 buçukta doğum gerçekleşti hanimefendicigim yirtmis çıkarken biraz dikişlerim uzun sürdü 1 saat kadarcik bebeğimi hemen veriler kucağıma doğar doğmaz sonra kontrolleri yapıldı yanımda emzirdim dikişler atılırken babası giydiremez diye bebegimde giydirdiler biseyler getirdiler hemen yedim sonra eşimi aldılar normal odaya çıktık normal oda iki kişilik kizlar ilkbas kimse yoktu eşim geldi ama sonra bayan refakatçi istediler yanıma hasta geldi çünkü zaten eşim eve gidecekti annem otogardan alıp yanıma getirdi çok şükür beklediğim kadar zor olmadı doğumum çok kolayda olmadı ama ağrı sızı ama 3 buçuk saat sonunda doğum yaptım iyim şükür dikişler falan kendim alıp koyabiliyorum bebeğimi bebeği bu arada yikamadilar sildiler 2 yada 3 tane koysanız bence yeterli bebek için kendime 2 tane koymuştum öyle abartı bişey koymadım sadece yanınızda refakatçi kalacaksa bence oda bı yatik kılıfı çarşaf gerekli koltuk için bnm içime sinmedi diye dedim öyle başka atladigim bişi varmı bilmiyorum sorularınız olursa cvplarim hepinizin Rabbim yardımcısı olsun hayirlarla sizde doğum yapasiniz inseAllah uzun oldu ama idare edin :-):-)