Askiletotomsu Yeni bir kontrole 3 hafta sonra çağırması geç mi normal mi ? Sizce uymalı miyim dediğine ?
Deletedmom_7156 Askiletotomsu normalde ayda 1 gidiliyor ben 28 haftama kadar o şekilde gittim sonra 2 haftaya düştü şuanda haftada hir 37 haftalığım
Bernako Askiletotomsu ozaman normal rutin kanları istemiştir. Sonra hafta ilerledikçe gitme sıklığında değişir
Askiletotomsu Bernako ne kanı canım ? Kan almadılar Kanı 4 ve 5.haftada almışlardı peşpeşe Değerlere tiroite toksoplazmaya vs bakmak için
Bernako Askiletotomsu he almışlar normalde kalp atışı duyulmadan almıyordu bizim hastanede. Senden almışlar. Ozaman daha gitmenede gerek yok
KBTd Askiletotomsu evet benden de 12. Hafta da kan ve idrar tahlili yaptırıp öyle gelmemi istedi folikasiti değiştirecek herhalde
Askiletotomsu KBTd ama benim değerlere bakıldı TSH toksoplazma işte vitaminler filan Sana bakilmismiydi??
Beybisininannesi Askiletotomsu 😃 sinir bozuyor dimi araya haftaların girmesi ama zamanla alışıyorsun 1 ay sonra gel diyorlar Bi bakmışsın 1 ay geçivermiş
Askiletotomsu Beybisininannesi aslında hiç uzun gelmemişti bana Az evvel biri bebeğimin kalbi 8.haftada durdu yazmış Ona rastlayinca beni bir telaş sardı