Berosert Kızlar 52 kilo hamile kaldım henüz 7. Haftadayım ama 1 kilo aldım doktorum bu kadar çabuk kilo alma dedi inşallah almam
Aysnurx Hayırlı akşamlar annişlerr 🧡 Bizde bugün 12+1 olduk 62 kg ile başladım şuan 63.8 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kilo gelir geçer amannnnnn👍😁
Sumeyye_96 84 ile hamile kaldım ilk üç ay 75 kiloya düştüm şu an 33 haftalık hamileyim ve 84 kiloyum 🌸
Deletedmom622772 Kaanmoms ben henüz cok başındayım ilk 3 ayda 3.5 kilo verdim simdi istahım 2 gündür yeni acıldı bakalım geriye kaç kilo geliyor 😬 😁
Nmeel Kaanmoms herkesin vücut yapısı farklıdır hiç bunları düşünme. Her hamilenin ödem tutma, kilo alma ve hormon dengesi aynı olmaz ki. Kilo dediğin verilir hiiç canını sıkma, az aldım yazanları görüpte moral bozma. 23+3 58 le kaldım 67 yim :)
tarumar Murgul değer valla önceki bebeğimi de 16 haftalıktı kaybettim doktor ne derse yaparım yok demem geçen hafta kontrolüm vardı doktor istemedi isterse yaptırırım insallah ama bebek geride geliyor şeker olsa ilerde olurdu diye biliyorum ama 🤔🤷🏻♀️
Murgul tarumar başın sağolsun. Bende öncekini 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Ondada doktoru suçluycak sebep bulduğum için ben hiç bir doktora sorgulamadan güvenemiyorum… Şeker yüklemesi hakkında kafam karışık 25+4teyim. Açlık tokluk baktırdım normal çıktı bilmem 🤷🏻♀️ Sağlıkla kavuşursunuz inşaallah