Kaanmoms Teşekkür ederim canım, hamilelik önceside yürüyüş yaptığım için bu süreçte de devam ettim doktoe yürüyüş öneriyor sahil evime 5 dk , mesela sabahtan eşimi ise ugurluylrum eşim gündüz çalışıyor 8 7 şeklinde ise ugurluylrum kahvaltı ediyorum yemeğim yoksa gün içinde sabah kahvaltı yaparken hallediyorum sonra ev işleri varsa onları yapıyorum öğlene kadar isim bitmiş oluyor sonra yürüyüşe çıkıyorum 1 saat , sadece karli 2 gun de çıkmadım buz vardı son ayim düşme vs olur diye diğer normal hava olsum soğuk olsun sıkı giyinip çıkıyorum önce 1 saat yürüyorum sonra eve dönüyorum ya da dışarıda isim varsa onları hallediyorum yürümeye alıştıgm için evde de isim kalmayınca çıkıp değerlendiriyorum bende canım, minik kuzu doğunca tabi bir süre evdeyiz yaz gelince çıkarız😊 eşim ctsileri 2 ye kadar çalışıyor bie firmada lab şef yardımcısı ctsileri de eve 2 de geliyor mesela onu karşılamaya çıkıyorum hafta içleri de sofrayı 7 de hazırlıyorum 7.30da araçtan iniyor çalıştığı yer şehir disind a eşimi 7.30 da karşılamaya çıkıyorum sohber ederek eve geliyoruz, havalar güzelken yemekten sonra da sahile inerdik , pazarlari esim evde bugunde mesela aekadaslae ile balil tutarak zaman gecirdik orada da yine gezinerek geçti zamanım güneş ısıtıyordu oturunca soğuk olur diye zaman zaman gezindim bende