9009 52.5 kilo ile hamile kaldım ilk ay 4 kilo aldım 19+3 teyim 62 kiloyum , iştahım hep normaldi ama hamile kaldığım günden beri kabızlık çektiğim bir türlü normale dönmediği için diyetisten eşliğinde besleniyorum.
Emine233 ikizlerimibeklerken- bi diyet mi uyguladınız kilo vermek için yoksa normal kendiliğinden mi verdiniz
9009 Fatoo33 yok kuzum ya sen en azından yiyorsun ben yemeden alıyorum 52.5 tum 19+3 teyim 62 oldum diyete baslatti dr
ZeynepBilgic Bozkurt48fh ben de öyleyim. Normal porsiyon yiyorum hareket ediyorum her gün yürümeye çalışıyorum. Haftada 1 kilo alıyorum engel olamıyorum. Hatta 1-2 hafta da diyet yaptım yine haftada 1 kilo alıyorum anlamadım gerçekten bu işi 🤦🏼♀️
ZeynepBilgic Aynur47 siz gene iyisiniz 12 henüz aramızda 2 hafta var ben 20 aldım 🤦🏼♀️ abartılı yemiyorum da ama yok yani engel olamıyorum. Dikkat etsem de haftada 1 kilo alıyorum etmesem de…
Nznuuz Kaanmoms Maşallah size çok degil ama dikkatli gitmekte fayda var. Ben 74 le hamile kaldım, suan 26. Haftadayız 80 olmuşum 😅
Acemi_annee1 Kaanmoms 12+5 haftalik hamileyim 🐣 48le hamile kaldım şuan 48.5 kiloyum 🤭 bulantı ve kusma yaşamadığım için ne kilo aldım ne de verdim yerimde sayıyorum şimdilik 😇
oguzweannesi Kaanmoms 46 ile kaldım 56 oldum 10 kilo toplamda dahada alırım inşallah bıktım aşırı zayıf olmaktan 😀 doğumdan sonra gitmezse tabi
Izraka Emine003 Karatay beslenmesine bir bakın derim ben 9 haftalığım bu beslenme şekliyle ilerlemeyi düşünüyorum