ikizlerimibeklerken- Demongun11 kuzum ben özel bir diyet yapmadım zayıflamak için. Normal beslendim normal yeme düzenim devam etti aksine. Sadece ben miğde bulantısı ve miğde yanması cok yaşadım. Şuan bile zaman zaman miğde bulantılarım oluyor belki oyüzdendir 🌸
Demongun11 ikizlerimibeklerken- anladım canım teşekkür ederim bende 28 haftalığım 14 kilo aldım ve zayıflamam gerektiğini söyledi doktorum 🤭 umarım başarabilirim
Ysgl26 Kaanmoms 14 haftamız bitmek üzere 75 le hamile kaldım şuan 75 buçuğum..bulantılar kusmalar sonrasında kovid sağolsun bi lokma yesem 3 lokma çıkardımç daha bu hafta iştahım açılmaya başladı
Bestfriendss44 Kaanmoms ilk hamileligimde 70 ile hamile kalip 75le dogurmustum bu hamileligimde 63 ile hamile kaldım suan 30 haftalik hamileyim 73 oldum 10 kilooo😃
Esraninbebeleri Kaanmoms ben 80le hamile kaldım 29haftaligiz ama fazla kilo almadım 5kilo almıştım en son 🙂
Emine1233 Beybisininannesi ben ilk hamileligimde 48 kilo ile kaldım 74 ile doğuma girdim doğumdan sonra hiç veremedim 69 da kaldım şimdi tekrar hamileyim 69 ile hamile kaldım şimdi 78 im şimdilik çok almadım ilk de genelde çok aldım ben 2 . De çok almadım doğuma kadar 80 olurum ama
Gamzeates Kaanmoms ikinci hamileliğim kilolu hamile kaldım 72 ile şimdi 12+1 74 olmusum iki kg almısım 🙈😂😂