Kaanmoms Canım hamişlerrrr, ne kadarlık oldunuz? Kaç kiloyla hamile kaldınız şuan kaç kilosunuz?🍀🍀 Ben başlayayım 22 haftalık hamileyim 68.5 ile hamile kaldım şuan 75.5 im biraz fazla mı bilemeedim normal mi sizce?
Emine003 Kaanmoms 19+0 ım canım şuan 93 ile hamile kaldım şuan da 89 kiloyum 4 kilo verdim bende almadım 🥰
deletedmom87894 Kaanmoms bende senin gibi 68 le kaldım 74 oldum😂ilerleyen haftalarda daha fazla alınıyormuş 😭24. Haftamdayım bende 85 kilo gibi doğururum kesin
kahvesever__ Kaanmoms evet sahi 😂 çok zor hamilelik geçiriyorum o yüzden kilo almadım hiç hatta dedim gibi verdim ama bebeğim gayet iyi maşallah 🧿
Kaanmoms kahvesever__ oh çok şükür sağlıklı olun da kilo pek de önemli değil bence , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
selinerdemyilmaz Emine003 maşallah ya dikkatmi ettiniz verdiniz acaba bende 89 kiloyum ve çok alıcam diye korkuyorum🥺
AleynaaS Emine003 yaa ❤️ inşallah bende sizin gibii kilo veririm yoksa doğumdan sonra ağır yasamlara geçiş yapmak zorunda kalcam :)
Ftstkmk Kaanmoms 52 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay su içsem kusuyordum 49 a düştüm şimdi 30. Haftadayız 59 kiloyum 🌸 amaaaan nasıl olsa hamileyim diyerek sürekli yiyorum nasıl olsa bebek doğunca koşuşturma sayesinde veriliyor bir de ben çok hareketliyim. Günde 15bin adım atıyorum atmasam bi 70 olurdum heralde 🥳
ikizlerimibeklerken- 33+1 den selamlar 😍 83 ile hamile kaldım şuan 78 im -5 ile yola devam. En son 32. Haftada gittim bebişim 2 kiloydu doktor herşeyin normal oldugunu bebeğin haftasınında ileride oldugunu söyledi ❤️
Demongun11 ikizlerimibeklerken- merhaba nasıl verdiniz nasıl beslendiniz doktorum bana zayıflamam gerektiğini söyledi ama nasıl yapacam bilmiyorum 🤷🏻♀️😓
Emine233 ikizlerimibeklerken- bi diyet mi uyguladınız kilo vermek için yoksa normal kendiliğinden mi verdiniz
Galadriell Kaanmoms 16. haftamda kontrolum vardı daha hiç kilo almadım ama karnım maşallah 6 aylık gibi 🙄
Emine003 Kaanmoms zaten benim kilo alsam dahi çok az almam gerekiyo canım erken doğum riskim var doktorumda kilonun etkileyebileceğini söyledi öyle olunca inşallah bı 5-6 kiloyla kapatırım inşallah diyorum 🤗
keremveannesi Kaanmoms maşallah kuzum , me güzel işte hamile dedin kilo alır 😄💛 21+3 üm 56yla hamile kaldım 56yım hiç alamadım mide bulantıları vs den.
Izraka Emine003 Karatay beslenmesine bir bakın derim ben 9 haftalığım bu beslenme şekliyle ilerlemeyi düşünüyorum
Beybisininannesi Kaanmoms moralim bozuk bu konuda 🥺🤪 56yla hamile kaldim 30.haftamdayım 70kilo oldum.. Doktora her gittiğimde tartıya çıkarıyor Her seferinde alma daha diyor Sanki keyfimden alıyorum 😅🤣
Elo46 Beybisininannesi hahaha aynı bende senın günüyüm valla😅😅😂😂alıyom bende 28 haftayım 58 ıle kaldım 69 oldum sımdıden amann saglıklı olsunda 😅😅
Andrea16 Beybisininannesi bende aynı durumda ve aynı haftadayım günlük yürüyüşü artırdım daha az yiyorum ama nasıl alıyorum hala bilmiyorum 🤷♀️😂
Ozlmm_1 Beybisininannesi ben de 54 le hamile kaldım 24+2 yim 63 kiloyum şu an 🥲 fazla alıyorum ben de napim acıkıyorum ki yiyorum Allah Allah 😂😂
keremveannesi Kaanmoms sağolasın kuzum benim 🤲🏻💛 rabbim sana da sağlıklı huzurlu bir süreç versin amin 🤲🏻