deletedmom87894 24 haftalık olduk şu ana kadar bi sıkıntım olmadı şükür uykularım da iyi sizlerde ne var be yok😍
Cansuada24 deletedmom87894 bekle canım geliyor gelmekte olan 😂 31+2 den bildiriyorum eger kıyafet alışverişin bittiyse o haftalarda hemen yok benim oldugum bu haftalar baya zorluyor yıka ütüle as ayy zaten bel agrısı gecmiyor birde iş yapınca baya artıyor 🤦♀️
beyzahuseyin deletedmom87894 27 haftamızdayız biz de karnım çok fazla ağrıyor benimde içeriye sığmaya çalışıyormuş beyfendi😂 gece uykular tabiki haram oldu şimdiden ağrıdan😂😂💙
Elika0 deletedmom87894 36+6 dayım bebeğim ters pozisyondaydı bugün inanılmaz kasılıyor ve sanki derimi yırtıp çıkacak gibi🥺 yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 🤷🏻♀️
Cansuada24 deletedmom87894 uyumanın tadını cıkar zehir oluyor geceler şarkısı geliyor aklıma anammm şimdi uyuyamıyorum bebek olunca napıcam bari şimdi rahat uyusam diyorum yokk mümkünatı yok 🤦♀️😂
kahvesever__ deletedmom87894 doktora sorduk pis kadın ya hamilelikte olur böyle şeyler dedi bakmadı bille gönderdi direk
Clementinee deletedmom87894 aahh ahhh o haftalarım geldi aklımaaa premsesler gibiydim 😇😂 34. Haftamdayımmm Allahımmm yardımcım olsun😅 keyfini çıkar 🤍
Beyzayucel36 deletedmom87894 37+2 den selamlar 🤣 bugun agdaya gıttım sag kasıgımda agrı basladı sanırım cok kastım neysekı yarın kontrol var 🤗
Ezber Hafta ve bugun kirmizi kanamam oldu kalp atisi var igne ve ilac tedavisine basladk kanama durdu ama kasik agrilarim devam ediyor doktor kalp atisi var ^%90 devam eder %10 dusuk olur dedi beklemedeyim kasık ağrısı var korkuyorum
Ezber Askiletotomsu amin insallah tek temennim oyle olmasi sizdede sanci oldumu adet olucak gibi sanci var