sessiz_oyuncu Zeren0908 37+2 sabah doktora gideceğim 3 haftadır gitmiyorm heyecanlıyım inşallah sezeryan günü verir. Bu hafta alsada kavuşsm kuzucuğuma.
DuaElf Zeren0908 37+2 bende tam post açacakken sizin postu görüp geldim 😂 heycan büyükk 😅 yarın sabah çatı muayenem var. Sizin ne zaman muayene
Caglaluna Zeren0908 ben de 37+0 bu sabah muayenem var 🥰 inşallah her şey yolundadır 💕 çatı muayenesi henüz olmadım. Bugün yapar mı bilmiyorum
Arhbn Zeren0908 37+1🥰 Benim bebiş hala dönmemişti en son gittiğimde 35 haftalıktık. Bakalım bu hafta da gitmem önümüzdeki hafta giderim
Nurdan58 sessiz_oyuncu bende yarin 37 gircem 35 haftalikkken kontrole gittim 39 oldugunda gel dedi 1 ay sonra sizce gec cagirmiyomu doktor beni normalde son zamnlarda 2 veya 3 haftqlikken gidilmesi gerekmezmi
Zeren0908 Caglaluna ay ben oldum da acılmam hiç yok egzersiz yap dedi doktor yapamıyorum uykum geliyor 😁😁😁
sessiz_oyuncu Zeren0908 hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin canım. Benim 2.doğum o yüzden ilkide sezeryan olduğu için 😊
Zeren0908 sessiz_oyuncu bende sezaryan istiyorum ama bebis uygun pozisyonda olduğu için sezaryan demiyor doktorum 😊😊
DuaElf 4_cennetevlat_4 hayır ilk değil bi sezaryen doğumum var. İkinciyi normal istediğim için çatı muayenesi yaptı ama pek parlak görmedi normal için
Arhbn Zeren0908 bende normal doğum istiyorum sezeryan görünüyor dönmediği için inşallah döner dua edin kızlar 🤲🏻
Zuleyy Arhbn dönmesi için YouTube da bazı videolar var izlerseniz işe yarar bide secde ayetleri okunup secde yapılırsa dönüyormuş Allahın izniyle💕