asyaninanneyim Zuleyy yettim canım 34. Haftadan bu yana 2 cm acılmam var 37+0 olduk ne sancım var ne nişan 😀
Elfgrcn asyaninanneyim Esrabozkurt1206 Zuleyy Bende 37+2deyimm hiç bi belirti yok sadece bazen öyle bi toparlanıyo ki karnımdan fırtlayıvercekmiş gibi. Tahminen ne zaman doğururuz kızlar😂
Ranaikra Zuleyy benim ilk kızım 34+5 sorunsuz doğdu küveze girmedi ikinci kızım şuan :35+5 geçen hafta sancılarım çıktı aha geliyo dedim hala gelicek ama 😅😅 bi gelseydi artık çok yoruldum 😅
Duruliyaninannesi Zuleyy benimde 35+6 son 29 gun bakalim ilk dogumum 36+3te geldi bu bakalim cok bekletecek mi😇😇
asyaninanneyim Zuleyy 34. Haftada bebeğin kafası aşağıda diyip çatı muayenesi yaptı alttan baktı 2 cm acılma var dedi
Esrabozkurt1206 Benimde 37+3 oldu suan hic bisi yok canımı cok yakıyor sadece cok skistiriyor🥰 daha gelmesn yaaa
Zuleyy Deryakz bencede sagdan sola dönmek söğütlüçeşme metrobüsten beylikdüzüne gitmek gibi bişey oldu benim için 😂
asyaninanneyim Esrabozkurt1206 korkma canım hic korkma ben anlamadım bile bir hortum soktu sonra eliyle muayene etti doktor hic acımadı
Zuleyy Benim doktor yapmadı gerekmedikce yapmam dedi. Valla ben kendim açılmam oldugunu hissediyorum😂😂😂
Esrabozkurt1206 Ayy ne biliyim herkes zor diyor korkuyorum valla gitmek istemiyorum doktora.bu yuzden 😔
Deryakz Zuleyy geceleri uyku 000 gündüz de 4 e kadar yatış dedigin gibi saga sola dönmek ayrı bi mesele yataktan kalkarken top gibi yuvarlanarak kalkıyorum oturdugum yerden kalkamaz oldum perişan olduk iyice
asyaninanneyim Elfgrcn ah bir bilsem canım tüm eski dizileri izledim gel artık be kızım ahhah izlicek dizide kalmadı yıldım
Zuleyy Ranaikra Allah bağışlasın:) bence güzel böyle haftalarda gelmesi ama daha hastane csntam bile hazır değil benim😂
Elfgrcn Zuleyy valla bende doğurmak istiyorum artık ama hafiflemek adına değil. Nasıl bişi doğurcam çok merak ve heyecan içindeyim 😂