Defne000 Kızlar anti cmv igg 500 bir problem olur mu bebeğe testi böyle cıkan varmı ne olucak acaba internette bir sürü şey yazıyor
Fatmactn_6 Defne000 Benimde 115 çıkmıştı doktor çocukluğumda yada yakın zamanlarda bu enfeksiyonu geçirdiğimi söyledi bir riski yok dedi.
Fatmactn_6 Defne000 uçuk virüsü olduğunu biliyorum doktorun daha detaylı bilgi verir tabi bende hiç uçuk çıkmamasına rağmen bu virüsü geçirmişim belki sende çıkıyorsa ondan yüksektir
Fatmactn_6 Defne000 IgG negatif ve IgM pozitif: Kişide güncel olarak enfeksiyon bulunduğunu göstermektedir. IgG pozitif ve IgM negatif: Kişinin geçmişte enfeksiyon geçirdiğinin göstermektedir.
Defne000 Fatmactn_6 yok canım bendede hiç cıkmıyor da 🤷🏻♀️ Kan testi verdiğimde griptim 3 4 gün. Öncesi acaba testtede o yuzden denge bozuldu mu diyorum
Fatmactn_6 Defne000 yazdığım şeye bak bi test sonucun o şekildeyse endişelenmen gereken bişey yok demektir geçmişte olan hastalığın çıkmıştır
Defne000 Fatmactn_6 yazılana göre geçmişte gözüküyor yarın doktora gidicem tesekkür ederim cevaplarından dolayı canım