kibarim_41 ben kraft sky aldım ve çok seve seve aldım. Kraft profit plusla ikisi arasında kaldım. Tek farkının kraft görevlilerinden isim değişikliğinin olduğunu öğrenince kraft sky aldım bi tık daha uygun olduğu için.
Alüminyum gövde, amortisörlü, ön tekerlekler istenirse sabitlenir, 360 derece dönen arka tekerlekler, fermuarlı alt sepet, ayak örtüsü hediye, gözlem pencereli tente, pusette yenidoğan bel desteği mevcut, puseti oto koltuğu olarak kullanılabilir sertifikalı, bebek arabası standartlara uygun sertifikalı, portbebesinde asansör sistemi mevcut yani sırt ayarı harici bebek arabasında portbebeyi bütün olarak aşağı yukarı kaydırabiliyorsunuz, çıkarılabilir ön bar, ayarlanabilir itme kolu sayesinde bebeği rahat alma, çift yönlü kullanım, şişirilebilir arka tekerlekler, portbebeyle katlanma, arka tekerleklerin tek hareketle sökümü mevcut, tek elle açma, kapanması sadece iki tuşla ve yine kolay vs vs.
Kısacası tüm aradığım özellikleri bulduğum için aldım. Araba büyük evet ancak bu da sarsıntıyı önleme ve bebek konforu açısından gayet iyi. Bagaj sorunum olmadığı için büyüklüğünü sorun etmedim. Ki zaten arka tekerlekleri çekince çıkıyor hemen ve araba oldukça küçülüyor.