asli_35 33 haftalık gebeyim 15.haftada özel kız dedi ayrıntılı da önce erkek sonra kesin kız denildi. ama gelin ki ben hala erkek hissediyorum. Bu hafta oldu daha isime bile karar veremiyorum. kız değil gibi 🤣 varmi böyle hissedipte farklı doganlar.
Essenn asli_35 ilk gebeliğimde asla kız hissetmedim 26. Haftaya kadar kız dediler sonra testisler aşağa inince erkek olduğu anlaşıldı 2 kez rüyamda bile görmüştüm erkek olduğunu ama meğer peygamber sünnetliymiş ondan anlaşılmamış ☺️
asli_35 Essenn bende çok kez rüyamda erkek gördüm. peygamber sünnetli nasıl oluyor. birde kaçıncı haftada erkek olduğunu ogrendiniz
Essenn asli_35 yarım sünnetli doğuyor yani Sünnet değil de ameliyatlık bir durum olmuş oluyor.. 26. 28 haftalar arasında artık erkeğin testisleri aşağa indiği için erkek olduğu bariz anlaşılıyor yani öyle bir şey olsaydı görürdü doktorunuz sanırım ☺️
asli_35 Essenn 22de ayrıntılıya gittim ondan sonra ne denildiyse o dediler devlete gidiyorum birsey soylemiyolar maalesef
Essenn asli_35 doğumda bile kız beklerken erkek çıkanları duyduk gördük burada siz ona göre hazırlık yapın bence çünkü hislerim benide yanıltmadı ve hiç pembe bir şeye gitmiyordu elim 😄