elaweannesi asyaninanneyim an itibariyle 37+5 olduk zorlanıyorum walla artık bu sabah biraz bulantım wardı burda biri post açmıştı gebelik zehirlenmesi ws neyseki geç kahwaltı ettim sanırım ondandı şimdi durmuş 3 haftadır gitmedim yarın kontrolüm şükür doktorum herşey yolunda bi iyi desin her zamanki duyduğum gibi tek beklentim o şu günlerde pek takar oldum doğum şekli hala kararsızım🙄
asyaninanneyim elaweannesi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım ama biz haftada 1 gidiyoruz 34. Haftadan beri neden 3 haftadır gitmedin
elaweannesi asyaninanneyim doktorum öyle dedi bacım 3 hafta sonra gel dedi bende anlamadım daha hiç nstye de girmedim Yani ben merak ediyorum artık nerdeyse doğuracam ilaç şeklimde azdı benim hep her doktor ayrı sanırım dedim bişey demedim işte yarın bi olsunda sağlıklı desin yeter
asyaninanneyim elaweannesi valla ne diyim ki haklısın bizimkide 30 da gittiğimde 35 de gel dedi biz dayanamadık 34 de gittik 1 cm acıklıgın olmus her an dogumun başlayabilir dedi panik yaptırdı ciğer geliştirici iğne oldum hastaneye yatıracaktı yatmadım en gec 15 ocağa dogurursun dedi 37 haftalık olduk doktorlarda tuhaf 🤦🏾♀️
Omerhuma bizde 12den sonraa 36+4 haftalik olduk. sezeryan dogum olacağı icin 3 Şubata gun verdi doktr , tam 39 haftada doguma gircem hayrlsyla🤲
elaweannesi asyaninanneyim aha bak doğurmadın daha maşallah 15 Ocak geçti Yani işte söz dinledim dayandım gitmedim ama yarını iple çekiyorum kontrol için bebeğimi özledim artık
asyaninanneyim tugbaurkmz inşallah canım ilki kaç haftalıkken dogmustu 2 cm acılmam var ama sancı nişan yok bende normal istiyorum
asyaninanneyim elaweannesi yok canım ne sancı var ne nişan plensentamda önde hic göremedim bebeğimin yüzünü :( sağlıkla kavuşalım inşallah