Dilandemirrr Hamileliğinde bu testi yaptırmayan varmı acaba sonrasında herhangi bi sıkıntıyla karşılaştınız mı bebeğin kilosu, suyun fazlalığı ya da bebekte bi sıkıntı çıktı mı
hunilimom Dilandemirrr kuzenim şekeri 450 olup acil sezeryana alınmıştı 39 haftalıktı 10 gün kuvözde kaldı komşumuzun kızı 37 de suyu ve bebek kiloluydu sezeryan oldu
zeynepp1 Dilandemirrr ben yaptırmadım ilkimde ikincidede doktorum şüphelenmedigi mühletçe yaptırmayı düşünmüyorum
Merve1200 Dilandemirrr geçmiş olsun canım ben şeker yükleme testi yaptım ve yüksek çıktı fazla kilo dolayı da diyetsene gidiyorum evde her gün takip ediyorum inşallah haftaya birşey çıkmaz umarım bebeğimde her han gibi sıkıntı falan yoktu inşallah çıkmaz da
Dilandemirrr Kubrailkan açlık,tokluk hangisi yüksek çıktı acaba ? Ve diyetle düşürebildiniz mi nasıl besleniyorsunuz çok sordum ama:) benim tokluk yüksek çıktı bir hafta diyet yap bakalım iğne başlarız dedi iğnede kullanma taraftarı değilim hiç
Dilandemirrr zeynepp1 bir sorunla karşılaşmadınız sanırım peki yediklerinize hep dikkat eder misiniz hamileliğiniz boyunca
Kubrailkan Dilandemirrr üç kan verdim ucude yüksek. Ama bana kalırsa abartılacak bir durum yok yükseklikte 🙊 ve birde önceki akşam yediklerimiz çok etkiliymis bilemeyip sacma beslendim. Şuan beyaz ekmek pilav makarna tatlı yemiyorum ve şekerim düşük persembeden bu yana üstelik. Bana da 1 hafta süre verildi ve insülin denildi istemiyorum ben 🥰
Dilandemirrr Merve1200 size de geçmiş olsun🙏 bende 1 hafta diyete gireceğim umarım iğneye gerek kalmaz 24+4 50 kiloyla hamile kaldım 59 olmuşum dizinde böyle hızlı kilo alımınız oldu mu
zeynepp1 Dilandemirrr hayır aksine herşeyi yedim🤭🤭 yani suyu fazla ve bebek önde gitmiyorsa pek yaptrmayı düşünmüyorum ha doktorum şüphelenirse hemen yaptırırm ama bugünde hastnye gitttim herhngi bir sorun yok çok şükür
Zuzu04 Yaptırılması gereken birşey eğer şeker varsa bu bilinip önlemi alınmalı aksi halde Allah korusun bebeğinizde şeker hastalığı yada başka bi rahatsızlık olabilir
Merve1200 Dilandemirrr geçmiş olsun canım evt oldu malesef ama verdi diyet listesi 4 gündür uyguluyorum yani çok sağlıklı olduğunu şimdi anladım yani bebeğim daha sağlıklı besleniyor ve düzenli yemek yenildiği için daha iyi gelişir diye düşünüyorum bol bol karbon dioksit alınıyor ❤️