Esraustaoglu Kızlar merhaba 25 haftalık hamileyim doktoruma son 1 haftadır sırtım belim ara arada kasıklarım ağrıyor dedim oda bana sadece ağrın olduğu zaman fitil at dedi bana günde 1 tane bu ilacı kullanman var kı aranızda 🙏 ağrılarımı geçirir mi çok kararsız kaldım ya 😭
Ceress Esraustaoglu merhaba 21 haftalığız bizde. Sonbirkaç gündüt karnımın sağ yanında ciddi ağrım vardı oturur kalkarken hareket ettikçe nefesimi kesen cinsten. Miyom oluşmuş 2 adet rahatlatması için fitile başladım bende sabah akşam kullanıyorum. Bugün 5. Günüm ağrımı geçirdi daha rahat hareket ediyorum. Bundan sonra bende ağrı oldukça kullanacağım doktorum o şekilde söyledi
Esraustaoglu Ceress çok geçmiş olsun 🙏🌸🌸 fitil olarak kullanıyorsunuz dimi bende hemen başlayayım Ozaman ağrın olduğu zaman 1 tane at demişti doktorum bende tereddütte kaldım sizin demi fitil di peki 🥰
Ceress Esraustaoglu çok teşekkürler size de geçmiş olsun 😊 evet evet fitil olarak kullanıyorum gerçekten rahatlattı beni sizede faydası olacağını düşünüyorum tereddüt etmeyin😊 ağrı olduğu vakit 2-3 gün sadece akşamları kullan bırak dedi🤗
Esraustaoglu Ceress çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz hemen atayım Ozaman yarın akşam bebeğin hareketlerini etkiler diye endişe ediyordum çok sağolun ❤️🙏🌸
Ceress Esraustaoglu rica ederim ne demek 😊 hareket konusunda bir problem yaşamıyorum ben oldukça hareketli minnağım korkmayın kullanın rahatlasın bünyeniz🥰
ipekhandan Progestan ben de kullanıyorum her akşam yatmadan, normalde oral alınır yazıyor ama doktor vajinal aldırdı bana hep. önce düşük önlemek için kullanıyordum şimdi erken doğum riskini azaltmak için yan etkisini görmedim hiç. Geçmiş olsun.
Esraustaoglu Ceress benim de erkek ahhh erkek bebekler daha çok sanırım sağlıkla dünyaya gelsinler de ❤️❤️
Ceress Esraustaoglu evet sanıyorum daha fazla son zamanlarda, ne diyorlardı ona erkek senesi 😊 sağlıcakla gelsinler aramıza ❤️🙏🏻
sdymtl Ben keseyi gördüğümden beri fitil olarak alıyorum. Kese aşağıdaydı yukarı çıktı ama bırak demedi doktor. Bu gidişimde soracağım bakalım. 9+4üm