Psikomer Merhaba ikiz anneleri bebek arabası bakıyorum ama bir türlü alamadık yanyana olan joie e bebekte 1999 tl fakat nasıldır bilmiyorum var mı bir araştırmanız tavsiyeniz ?
Ggalparslan Psikomer ben chicco ohlala bebek arabası aldım çok hafif ve kullanışlı geçen 2800 e şuanda 6000 tl olmuş🤭
Psikomer Ggalparslan Ggalparslan evet ben de çok pişmanım almadığıma😔 buda çıkacak fiyat olarak diye korkuyorum 😁
Psikomer elaweannesi evet malesef o derece fark koymuşlar ben de her almadığım şeyde pişman oldum nasıl bir zamsa
elaweannesi Psikomer öyle gerçi pardon bende baby2go aldım tekli Yani bebeğim ikiz değil trawel sistem 890₺ ye aldım bu ay doğacak inşallah kızım kadım indirimde aldım Trendyol şimdi 2500₺ olmuş Yani bugün bile aldan yarına kâr canım bekleme
elaweannesi Psikomer odamızda öyleydi bak 1971₺ ye aldım kasımda büyük indirim şimdi 4000₺ olmuş 2 ayda hepsi
ipekhandan Ibıza pro aldık piyasada çok araştırma yaptık her yöne dönebilen en kullanışlı o görünüyor ama kullanmaya henüz başlamadık doğmadıkları için. Pusetleri de ikiz bebekler çok büyük doğmadığı için sırt destekli ikiz bebeklere göreymiş.