Busra032 Bereeeeen3 Ben hamileliğin başından beri hiç belirtim olmadı bir tek koku hassasiyeti vardı o kadar şuanda 13+0 ım ☺️
eymeninannesi35 Keşke belirtiler hiç olmasa da bende belirtisi olanlara özensem diye düşünüyorum 🤔 8.haftadan beri geçmeyen bulantılar yediklerimden hiç bişey anlamıyorum bile arada gelen kasık ağrılarına bi kaç gündür de şiddetli baş ağrısı eşlik ediyo durum vahim kendimden soğudum ☹️
eymeninannesi35 Karelinannesi benim 8 e kadar hiç bişeyim yoktu 4.haftamda öğrendim hamile olduğumu o 1 ay o kadar rahattı ki herkes soruyordu bulantım var mı diye yok deyince şaşırıyorlardı bi anda başladı herşey
aligunesgzd Busra032 18+5deyim şimdiye kadar regli olmama dışında tek bir belirti bile göstermedim🤭 korkulacak bir durum yok herkesin gebelik süreci kendine has ve özelmiş🌸 inşallah sağlıkla keyifle gecirirsiniz sürecinizi🙏
eymeninannesi35 Yengecc33 bulantı için prilam kullanıyorum ama son günlerde hiç fayda etmemeye başladı baş ağrısı için doktorum parol içebilirsin dedi hiç kullanmadım henüz
Mutlubirhamis Rahat bir hamilelik geçirenlere öyle çok özeniyorum ki😞 hastaneye bi gidiyorum herkes şıkır şıkır saçlar fönlü, makyajlar yapılmış, ojeler sürülmüş. Ben de tepe topuzumla, elimde çubuk kraker kemiriyorum 🤣 hayattan bezmiş gibiyim
ikizlerinannesi97 Bendede tık yok 12 +3 koku hassasiyetim vardı 10 haftalıkken geçti 3 4 anca kusmuşumdur 🤷♀️ Mide yanmam var tek başka bişeyim yok şükür 😊 @Bereeeeen3
minigimankara6- Benim gebelik önce hemoroid ameliyatı olmuştum iç ve dış 4 evre iyileşmeden daha 1 ayımda hamileydim gebelikte kabızlık yapmıştı 6 günün sonunda cıkılan bir wc ve yeni bir makat çaltlağı olmuş kanama yapıyordu dikiş yerlerim daha tam iyileşmemişti her wc bana zulmdü ya hamilelik dönemim 6 haftadan başlamıştı kusma bulantı yediğimi kusar olmuştum Zorla tekrar yerdim bebek için 12 13 haftalarda düzeldi o zaman kadarda düşük tehlikesi yaşadım 15 gün faranjit oldum korona testleri ile savaştım çok kötüydüm hastaneye yatırıcaklardı ilaç içmekten nefret etmiştim artık gebelik öncesi midemde reflü gastrit vardı bu dönemde yoğunlaşmış boğazda ödem olmuş geceleri yanan cayır cayır mide boğazım var gavisconun 5 kutusuna geçmişim bile sol taraftan belim ağrıyor hareket kısıtlaması oluyor eğil kalk ev işleri vs üstüne kilo almışım 5 kilo hemde aldığım hava kilo yapmış mübarek 16 hafta bitiyor düşün yolu yarılamamışım 100 kilo olurum herhalde 🥲😂 ama şu ultrason onu görüyorum ya herşeyi unutuyorum benim ilk gebeliğim ve eşimden başka destekcim olmadığından zor atlattım zor günleri tek başıma Allaha sığınarak Rabbim cektiğim cefamı kucağıma Almayı nasip etsin inşAllah hepimizin 🙏🏻🌺
ikizlerinannesi97 minigimankara6- Rabbim evladınızı sag saglim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin🥰🤲 çok zorlu günler geçirmişsiniz 😔
tubiiliiii Sağlıklı gebelik icin illa belirti olması gerekiyo gibi düsünüyoruz ama bencede öyle degil sikayetleri olmayan anneler olarak kesinlikle cok sanslıyız☺️
Mitra tubiiliiii aslında sağlıklı ve sorunsuz gebelik için belirti olmaması gerekiyor demişti doktorum
Haticetopuz Bizde 9+2 yiz başlarda progestan kullandım ozaman anladım hamile olduğumu halsizlik baş dönmesi oldu az bişey mide bulantısı falan olmadı çok şükür
minigimankara6- ikizlerinannesi97 teşekkür ederim Amin 🌸🌺 benim şansızlığım ameliyat olduğumdan kaynaklı acil yapmışlardı ameliyatı patlama noktası gelmişti hemoroid benim anestezi spinal olmuştu belden uyuşmalı ameliyatta doktoruma demiştim ki millet kucağında çocuklarını seviyor ben basurlarımı seviyorum şansa bak demiştim gülmüştük bu şekilde zor gebelik geçmezdi yine ameliyat ederdim demişti :) şimdi her kontrol yanına gidiyorum bana hala benim elimdesin diyor normal doğum ve sezercik doğuma popuşum karar verecek 🤣 nüks ederse sezercik dedi ama ben istemiyorum tek başıma zor iyileşirim gibi geliyor rabbim kalbimize göre versin :) çenem düştü