Gulbahar02 Kızlarrr Adetimden 4 gün geçti gebelik testi yaptım pozitif cıktı. Laboquıck marka ile sizce dogrumudur? Cok heyecanlandım. Hamilelik belirtileri olarak da sadece gogsum sisiyor ama ader donemimdede siserdi 🙄bilemedim kafam cok karısık
Ezgiduru Gulbahar02 ben kizimi bu markayla ogrenmistim hatta ayni markanin ovulasyon testlerini kullanmıştım
Morprenses Gulbahar02 ben onu kullanarak hamile kaldım 👍 hamileliğimi de onun testle öğrendim ama çok aşırı silik çıkarmıştı kaset testle teyit etmiştim güvenilir yani
Gulbahar02 Ben yeni aldım bu ürünü adetime yakın zaman kala denemek icin yumurtlama testi yapmıstım pozitif çıkmıştı. Ogünü baz alarak planlamaya devam ettim simdide adetimi 4 gün gecti ve bu seferde gebelik testi yapayım dedim pozitif cok heyecanlıyım 😁
La_Liberte Gulbahar02 ben de gebeliğimi bu testle öğrenmiştim adet gününe bir gün kala. Geçen ay da ovülasyon testlerinden aldım. Gerçekten çok güvenilir ve hassas bir marka. Bu ay başka aldım diye pişman oldum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.