elaweannesi Elektrikli göğüs pompası aldım emzik awent biberonlar cam awent yani bunları nasıl temizliğim bilemedim kullanım öncesi uni baby biberon temizleyici de aldım da yani makinayı kullanmadan temizliyormuyuz tecrübeli anneler yorum lütfen
cerenmina elaweannesi normalde biberon kutusunun içinde falan yazıyor. Ben lansinoh aldım biberon bir de bibs emzik aldım. İkisinde de 5 dk kaynar suda bekletin yaziyordu. Biberon içinde sonra deterjan ile elde yıkayın yazıyordu.
Fkt elaweannesi eğerki sterilize edeceğiniz ürünler çok ise bulaşık makinasında deterjansız bir şekildede yıkayabilirsiniz bazı makinaların biberon sterilize programı var ben öyle yapacağım biberonlar emzikler süt sağma makinası aparatları baya makinaya girecek var o şekilde strelize edicem
elaweannesi cerenmina ya bazısı ısıda kaynat diyor kaç dakika bende cam diye patlamaz weya çatlamaz mı diyorum 😜 korkuyorum Yani🙈
elaweannesi cerenmina e peki uni babay temizleme jeli onla sonra mı yıkıyım kaynattıktan yani beklettikten sonra mı
cerenmina elaweannesi makineyi daha yeni aldım. Onu yıkama fırsatım olmadı daha ama büyük ihtimalle onu da diğerleri gibi yaparım
elaweannesi Fkt ya benim makinamda o mod yok ama kaynatma demek zaten olur mu dersin makinaya mı atsam bilemedim ki
Fkt elaweannesi yani o program olması şart değil zaten 50 60 derecelerde yıkanıyor buharlı bir şekildede kuruyacak çıkıncada bir kutuya koyarsın tekrar toz mikrop olmaz hatta o koyacağın kutuyuda makinada sterilize edip koyarsın benim şahsi fikrim bu şekil ben böyle yapacağım tercih senin canım 🥰
elaweannesi Fkt saol canım bakarım olmadı öyle ederim bende süt sağma aparatı falan plastik ama ısıda eğilmesin makinada