Sezensezen Kızlar eskiden makat gelişli bebekleri nasıl doğurtuyorlarmış nasıl anlıyorlarmış sezeryan felan olmadan önce çok merak ediyorum ne yapıyorlarmış acaba
Clementinee Sezensezen eskilerde ölü doğum çok oluyormuş anne ölümleri bebek ölümleri ananeme sormuştum öyle demişti bana
Caglarass Sezensezen Ben hastanede doğmuşum ama makat gelişmişim annem iki büklüm çıktın diyo hep 😂 Tek anlattığı ebeler becerememiş doktor girmiş doğuma. Hala düşünüyorum o zamanlar sezaryende varmış neden yapılmamış acaba
iremss Sezensezen normal doğm yapılıyomş ama omzu takılıyo koluna zarar veriliyo veya allah korusun kötü sonuçlar daha çok yaşanıyomuş
Duy_gu Sezensezen teyzemin büyük kızı makat geliş miş evde doum yapacağı için bilmiyorlar ayaklarını hisstmişler dpum sırasında tekrar büyük kadınlar ebeler bebeği zorla çevrilmiştker yoksa teyzemde bebekde vefat edicekmiş Allah korusun
Askiletotomsu Dün la casade papel de gördüm Kadın makat gelisli doguruyodu Oradaki adam elini vajinaya sokup bebeği ittirdi içeride çevirdi çıkardı Bilimsel olarak anlatıyordu taktığı de
prensesinannesi7 Sezensezen benim teyzem oğlunu öyle doğurmuş iki kat gelmiş bebek ve 6 kiloya yakınmış içerden dışardan sayısız dikiş atılmış
Sezensezen Gulsurmeli evett öyle çok tehlikelide yani eskiden sezeryan yokken ne yapıyorlarmış diye merak ettim
Emossk Sezensezen kalp atışı dizisinde birrrrr doktor elini vajina dan içeri koyup bebeği çevirmişti tabi baya zor bir iş
Mrvsmt2502 Sezensezen kuzenim makat gelişli ve 4 kilo üzeri doğmuş ayaklarından asıldıkları için şuan bi ayağında platin var şuan