Minigin_annesi0 Kızlar ben alışverişi toplu yapacağım. Ama mağaza mağaza gezerek, görerek almak istiyorum. İnternettende hoşuma giden şeyleri alacağım. Mağaza önerisinde bulunursanız sevinirim❣️ sizler hangi mağazalardan yaptınız alışverişleri?
SayeMom Minigin_annesi0 civilden tulumları cok uyguna aldım birde alt üst takımlar, ebebekten aldım çogu giysisinide 💘
Nihal-7 Minigin_annesi0 e bebek ve LC den genelde hep indirimden aldım kıyafetlerini bakım malzemeleri bebek arabası falan da hepsini e Bebekten aldım DeFacto da kıyafetler çok güzel bir kaç elbisede ordan almıştım ☺️
AdenEva Ebebek ve civilden aldım herşeyi. Ama civil e bebeğe göre daha uygun fiyatlıydı tavsiye ederim
Ezgiduru Minigin_annesi0 kizimda civil ebebek lcw hm buralardan aldim. İçlerinde en begenmedigim civil. Bu bebegimde bu markalar ve ekstra defacto deneyeceğim guzel parçalar var
Gizemmihra Minigin_annesi0 en uygun yer e bebek bence şubatta indirime giriyor takıp edin uygulamasını indirin indirim olunca mesaj bıldırım gelıyor