Atlashan Hala midem bulanıyor kusuyorum öyle ki sudan bile tiksiniyorum yemekler kötü kokuyor kendi kendime bile kokuyorum sanki ve aç kalıyorum aç kaldıkça su içemiyorum umarım yalnız değişimdir bir sıkıntı çıkmaz bebegime😔
Derininannesi_ Atlashan canım doktoruna söyle prilam verir o baya etki ediyo ben 18.haftaya kadar kustum ama prilam iyi geldi
Elifelbb Atlashan yalnız degılsın bende 13. Haftamda hiç bişey yiyip içemediğim için hastanede yatmıştım. Çok zor zamanlar gerçekten 17. Haftadayım suan hala var ama eskısı gıbı şiddetli değil
Renginveannesi_ Atlashan bende aynıyım ama tutuyorum kendimi mide bulantım çok var prilam bana iyi gelmiyor sanki, sürekli evi havalandiriyorum, hava almasam evden yemeklerden herşeyden midem bulanıyor maalesef koku hassasiyetim halen geçmedi 😢🥺🥺
Atlashan Derininannesi_ kullanıyorum canım gece yatmadan iki tane ama herşey kokuyor sabah uyanıyorum kusuyorum ekmek bile kokuyor
kubra3rkan ftmtly merhaba bende 24 haftalık gebeyim. Hala kusuyorum. Prilamı her gün mü kullanıyorsunuz, sabah akşam aç tok nasıl tarif eder misiniz? Eczaneden reçetesiz alabilir miyim fiyatı nedir
Atlashan kubra3rkan reçetesiz biraz pahalı oluyor yazdırın bence sağlık ocağı bile yazıyor akşam yatmadan 2 tane alıyorum
ftmtly kubra3rkan aile hekiminiz yazıyor gece yatmadan 2 tane içiyorum 5. Haftamdan beri hiç bırakamadım bi kaç gün denedim çok kustum artık hep içiyorm
Atlashan Renginveannesi_ bende gün geçirmeye çalışıyorum ama olmuyor bitmiyor sanki bende öyle ev kokuyor su kokuyor yemek yiyemiyorum sizin kaç hafta
Renginveannesi_ Atlashan 14+5 🤲🏻 15.haftaya giriyorum değişen bir şey yok ya 🥺 idare edelim sağ salim kucağımıza alalım rahat ederiz inşallah ❤️
Atlashan Renginveannesi_ bende 14+2 bende de değişen birşey yok prilam da içsem yok bazen sabrım kalmıyor Zor geliyor ama elimden de birşey gelmiyor dediğin gibi canım inşallah sağ sağlim alırız kucagımıza
Senays Atlashan 30 haftayim bi sure geçmişti şimdi yine geri döndü 2 gündür kusuyorum doğurunca biticek sanırım 🥲