nurrr_35 Merhaba arkadaşlar 15+2 olduk 16+0 da doktor kontrolümüz var cinsiyeti çok merak ediyoruz 12. Hafta kız diye tahmin edildi bakalım son durum ne 😍 sizler de durum nedir ?
kkubraaaa0 nurrr_35 bende erkek tahmin edildi ama hazırlık yapma detaylıda belli olur dedi doktor . 😊
Bebisiannesi nurrr_35 beraber gidiyoruz 🙂 benim kontrolüm de 27sinde bana da tahmini kız dedi 🥰ama yanılma payı yüksek olabiliyormuş 13. Haftanın içindeydim tahmin ettiğinde
aynurcan nurrr_35 banada oyle dediler çok merak ediyorum bi kizim var bi oglum olsun istiyordum hadi InşAllah bekliyorum🙏
nurrr_35 Bebisiannesi evet bana da öyle dedi bakan doktor perinatolog ve prof olunca biz biraz daha fazla inandık galiba 😬😄
nazli-3451 Ben 14+2 de gittim bacaklarını kapattı göstermedi şimdi 15+3 olduk doktor 17. Haftada gel dedi inşallah gösterir kendini bu sefer öğrendiğimde tek bir doktorla kalmayacağım başka bir doktora da gidicem cinsiyet için ☺️
RefBrs nurrr_35 12.haftada ikili testte çıkıntı var erkek gibi dedi ama tahmin için erken dedi 16+5 de cuma günü gideceğiz inşallah netleşir 🌸