SayeMom CerenArslan1 evet içi çok geniş ve heryerinde bölmesi var yanlarda arka sırt kısmında içinde önünde falan
minnos_1 Clementinee link atabilir misin ? Çoook güzel duruyor kokoş bir anneyim bakmam gerek bence 😂
Babymy EdaHayal https://ty.gl/ilzkbg7sea Ben bunu aldım içi çok geniş içinden küçük bi çanta daha çıkıyor çok güzel gerçekten
Mminikmucizemmm EdaHayal ben şu trager mommy bag yazılı olandan almıştım çok memnunum hem kaliteli hem de baya geniş, günlük kısa mesafe çıkışlar içinde normal büyük bir kol çantası aldım içine düzenleyici koyuyorum çok pratik oluyor
AsilveAnnesii EdaHayal ben stylo marka aldım. Siyah ve kahve deri detaylı sırt çantası. Çok kaliteli çok memnun kaldım ön tarafı zaten ısı geçirmez üretilmiş. Ama fiyatlar uçmuş ben 150ye almıştım 300 olmuş çok çok pahalı her şey 🤭
AsilveAnnesii EdaHayal bu arada unisex bir model alın bence çok süslü vs bir şey alırsanız ilerde eşiniz taşımaz pişman olursunuz ben sırf bu yüzden siyah aldım ki taşısın 😅
EdaHayal AsilveAnnesii çok mantıklı gerçekten peki hastane çıkışına kullanabilirmiyim nasıl yapıcam , hastane çıkışına bebek çantası ayrı benim çantam ayrı olcak demi
AsilveAnnesii EdaHayal ben kabin boy valiz hazırlamayı düşünüyorum çantadan ziyade ikisi de tek valizde daha kolay olur taşıması diye. İçine de valiz düzenleyicilerden aldım benimki ve bebeğin eşyaları karışmasın diye
AsilveAnnesii EdaHayal benim de ilk doğumum çok fikrim yok ama sanırım hemşirelere veriyoruz onlar giydiriyorlar bebeği. Hatta sizi de giydiriyorlar sanırım 🤗