SayeMom EdaHayal marka mı seçiliyor bilemicem ama trendyoldan brandbaby nin çantasını aldım çokta kaliteli görünüyor. İçi baya geniş
2bebe1gebe EdaHayal nırmalde sırt çantası olanlardan vardı ama tek çocuk kıyafetini bile zor alıyor bana göre dar geldi 2. Bebeğim doğduğundan beri kullanmıyorum bile onu şimdi https://ty.gl/wjg5kfrv7l bunu almayı düşünüyorum
Hilal0320 2bebe1gebe benimde ilk çocukta sırt çantasıydi ve aynı sebeblerden bu markanın diğer modelini aldım daha kullanmadım bakalım yeterli olcak mı
incikinannesi EdaHayal Skip hop un sırt çantasını aldım tavsiye üzerine biraz fiyatı yüksek ama uzun yıllarca kullanmak için
Fdnlkmn EdaHayal ben uni baby aldım 98₺ ye bir hafta önce markaya bakmadım açıkçası kullanışlı içi büyuk olsun yeter dedim.gayet güzel ve kaliteli geldi
minnos_1 Clementinee link atabilir misin ? Çoook güzel duruyor kokoş bir anneyim bakmam gerek bence 😂
sehrengiz_8 EdaHayal baby balloon bag aldım ama hem modeli hem kalitesi hoşuma gitmişti o yüzden tercih ettim
Clementinee Polenpolen52 ben cinsiyet belli olmadan almıştım erkek kız farketmez ki çantayı anne kullancak sonuçta annenn aksesuarı 😇